Mi az oka, hogy II.Erzsébet ilyen szép kort élt meg? Mit étkezhetett?
Figyelt kérdés
96 éves nagyon szép kor. Szinte minden idős embertől tanácsot szoktam kérni, hogy vezessem az életem. Mi az oka, hogy idáig tudott élni egészségben? Sok angol királyi fanok tudtok információt adni arról, hogy milyen étrenden volt? Különleges életelixíreket használt-e? Minden ami fontos? Kedvenc étele?2022. szept. 11. 20:08
11/31 MDaniel98 válasza:
Viszonylag nyugodt, fizikai munkától mentes életmód, jó gének, meg persze szerencse.
12/31 anonim válasza:
Csak nézd meg a férjét hogy nézett ki 99 évesen…. Sztem nem bánta volna már ő sem ha előbb elment volna…
13/31 anonim válasza:
Engem zavar, hogy soha nem mondják el mitől halnak meg ezek konkrétan. Mindig csak annyi, elhunyt. De miben? Infarktusa volt? Agyvérzés? Elég furcsa, valamit titkolnak mert amúgy is baromi gyanús, hogy manapság ezek 100 év körülig élnek mind. Nyilván vannak dolgok ami a pórnépnek és az egyszerű millereknek nem jár. Mert nem pénzről van szó, nagyon gazdag emberek halnak meg középkorban. Ez láthatóan csak egy bizonyos körnek jár.
14/31 anonim válasza:
Igen, a családi genetika sokat számít, bár ugye édesanyja 101 évig élt. A napi rendszeres, de kis mennyiségben fogyasztott alkohol (pl. étkezés előtt) jótékony hatású, tágítja az agyereket is. Nem véletlen, hogy a brit regényekben is az idős asszonyok társas összejövetelén vagy kártyapartiján mindig szerepel kevés likőr, esetleg édes vörösbor. Nála viszont a napi rendszeres fizikai és szellemi elfoglaltság nyilván segített a szellemi működések fenntartásában. A rendszeres orvosi ellenőrzés szintén fontos, bár az nem nyilvános, hogy milyen gyógyszereket szedett.
15/31 anonim válasza:
És ahogy mondtam egyszerű munkások is élnek sokáig…
Az apja 56 évesen halt meg a húga 71 évesen… akkor ok nem kaptak a “szerből”?
96 évesen egyszerűen leáll a szív… elalszik és nem kel fel többet ilyen egyszerű
16/31 anonim válasza:
18
Meg akkor nem volt kész a szer
17/31 anonim válasza:
Gondolhatod hogy nem parizerrel és pirosarannyal szerezte a népszerűségét
19/31 anonim válasza:
20/31 anonim válasza:
21:41: ahogy az utolsó képein kinézett, én valamilyen rákra tippelek.
Fülöpnél hasonló lehetett az ok.
Pár év után el fogják árulni. Az anyja például egy combnyaktörés komplikációiba halt bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!