Oroszbarátok! Most, hogy Ukrajna lényegében felmossa a padlót a nagy orosz hadsereggel mit gondoltok?
Én sosem hittem volna, hogy ez a bűnös, ördögi, melegpropagandát terjesztő büdös nyugat képes lenne erre...
kezd meginogni bennem Orbán Viktor jövőbelátó realitása
Na, csak akkor azt nem értem, hogy miért nem megy neki az EU meg az USA a csöves bohóc oroszoknak és csapják meg őket.
Egy nap alatt véget érhetne a háború.
Liberális wishful thinking. Putyin már rég öngyilkos lett, Ukrajna elfoglalja Oroszországot, Orbán meg 100-adszorra bukott meg.
Ukrajna győz, Ukrajna győz... Van egy olyan dolog is, hogy valóság.
Vájá, ez az a valóság, amiben a németek megfagynak a 19 fokban, mi meg nem a 18-ban?
Vagy melyik valóság? Amikor a ruszkik 2 nap alatt elfoglalják Kijevet és 3 nap alatt elérnek Berlinbe?
A Magyar néphadsereg szarosy-bohóci főispán-miniszter vezetésével megsegít orosz testvéreinket, akiket a haldokló nyugat végtusája hozott nehéz helyzetbe.
Éljen sokáig Orbán Viktor doktor főispán miniszterelnök király!
8, mert ezeket liberális idióták terjesztik, akik szerint a tömeggyilkos Zselé nemzeti hős, az oroszok a saját atomerőművüket bombázzák, hátha lesz egy 2. Csernobil, Ukrajna meg most 100-adszorra győz?
Ez amúgy egyetlen csata, egy háborúban sok csata van... A Donbaszban az ukránok hullottak ezrével nemrég. Amúgy az ukránoknak sincs ám sok fegyverük. Az oroszok 5-10-szeres túlerőben vannak eszközökben, a Nyugat nem tud elég gyorsan fegyvert pótolni, a teljes Nyugat, az USA sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!