A Wikipédia miért írja azt, hogy Orbán oroszbarát politikus?
Nem független, nem szabad enciklopédia? Akkor hogy vonhat le politikai konklúziót?
Ukrán nyelven ezt írja, rögtön a bevezetőben: [link]
De az is érdekes, hogy azt írja Kárpátalja nem volt magyar régen sem, csak a magyarok megszállták. :D
Érdekes hogy egy adott témában ahány nyelven olvasod, annyi féle eltérő magyarázat/történelem van.
Vicc az az oldal.
Feltaláltad a csövön a lyukat.
A Wikipédia egy bárki által - általad is - szabadon szerkezthető enciklopédia. Pont annyira is autentikus.
1. Azt bárki szerkesztheti, Miért szerinted amúgy nem az? A Fideszfanok jelentős részének az orosz zászló is virít a social profiljukon.
Amúgy itt van Le Pen kampányrendezvénye, tényleg ilyen … akar Európa? Mert ha ez nyer akkor az EUból is jobb elmenni
Kérdező, azért mert
1. ahogy már előttem írták, azt az oldalt bárki szerkesztheti és amíg nincs valaki aki hajlandó javítani, addig ott lesz,
2.a #2-eshez hasonlók hazudják reggel, éjjel meg este hogy Orbán meg a magyarok oroszbarátok, ezért sokan el is hiszik.
"De az is érdekes, hogy azt írja Kárpátalja nem volt magyar régen sem, csak a magyarok megszállták."
Meglehetősen hiányosak az ismereteid, ha szerinted nem így volt. Az etelközi magyaroknak semmi közük nem volt azelőtt Kárpátaljához, egyszer csak fogták magukat, és megszállták.
“ 2-eshez hasonlók hazudják reggel, éjjel meg este hogy Orbán meg a magyarok oroszbarátok, ezért sokan el is hiszik.”
Te velem így ne beszélj, nem mondtam, visszakérdeztem.
De amúgy Brüsszelt ahonnan a pénz jön őket lehet inzultálni, Putyint akitől semmi kezdvezmény nélkül vesszük a gázt őt meg semmi? Ez hogy van?
Munkács főterén áll egy szobor. 100+ éves. Az akkori lakosság 80% magyar volt. Rá van írva. De a Munkácsi vár ura is Rákóczi és édesanyja volt, ergo nettó hazugság, az amit írnak, hogy 1939-ben megszállta Magyarország és korábban semmi köze nem volt a régióhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!