Oroszpártiak, oroszbarátok, oroszok! Ingyen meggyőződésből vagy pénzért terjesztitek az orosz propagandát?
Figyelt kérdés
Anonim az oldal, jöhetnek az őszinte válaszok.2022. szept. 3. 15:57
A kérdező szavazást indított:
Ingyen, meggyőződésből teszem ezt!
Fizetésért csinálom, ez a munkám!
20 szavazat
1/21 anonim válasza:
Én még itt eddig csak nyugati propagandát láttam terjeszteni. Volt olyan barom aki szerint az ukránok mindjárt győznek, meg eltörték a Vörös Hadsereg gerincét. Szovjet oldalról meg sosem jöttek önmagukat fényező kamu hírek. Vajon ez véletlen, vagy tényleg a nyugat ennyire gyökszi? :D
2/21 anonim válasza:
Nem szerettem az oroszokat, de az ukránokat /háború elötti helyzet miatt/ kimondottan utállom
3/21 anonim válasza:
Egyik sem.Meggyőződésből,a tények alapján.
És te,mi alapján utálod őket?Orosz nyersanyag nélkül sosem léteztél volna,nekik köszönheted a hitvány életedet.
4/21 anonim válasza:
Nekünk nem fizet a kijevi főrabbi a propaganda kérdésekért, az csak a hoholok kiváltsága.
5/21 anonim válasza:
3#, nekem ítad? Remélem nem! 2 vagyok
6/21 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy ez nem propaganda, hanem valóság.
7/21 anonim válasza:
6,
Valóságot nem ismered, csak max hírek alapján hiszed el,vagy nem
8/21 A kérdező kommentje:
Azért jó olvasni, ahogy vergődtök.
2022. szept. 3. 16:44
10/21 anonim válasza:
"Nem szerettem az oroszokat"
Akkor te nem vagy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!