Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A kivándorolt Magyarok mit...

A kivándorolt Magyarok mit tesznek most hogy közeleg a tél és nyugaton nem lesz fűtés meg semmi?

Figyelt kérdés

Rengeteg megzavarodott magyar hagyta el az országot mindenféle okból és vándorolt ki a bezzegnyugatra.

Na de most V.Putyin bejelentette hogy nem lesz több gáz a már amúgyis hanyatló nyugaton,és jön a tél...

A kivándorolt magyarok mit fognak tenni,maradnak éhezni és fázni vagy visszatérnek Magyarországra a viszonylagos jólétben?

2022. szept. 5. 18:24
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
35%

3/ Maradjunk annyiban,hogy mindenhol rossz lesz,a németeknél is,akik sokkalta jobbhoz szoktak.

Nekünk az talán a kedvező,hogy megszoktuk a szart is.

Egyébként igen,ott lesz rossz ahol egy mérőpontban nagy területet fűtenének,és nincs hozzá a megfelelő bevétel./Nyugdíjas,aki egyedül van/

2022. szept. 5. 19:05
 12/37 anonim ***** válasza:
13%
Czumikálnak. Muhhahahha...
2022. szept. 5. 19:12
 13/37 anonim ***** válasza:
33%

Ja,nem tudtam,hogy az a takarékoskodás legnagyobb módja,hogyha kijön egy új tipus az autógyárakból akkor azt azonnal meg kell venni.A szeméttelepeken pedig a teljesen ép dolgokat ki kell dobni,mert meguntam,nem kell.Mindenből állandóan az új kell,mert megteheti,és meg is veszei.

Igen megteheti/még/,de ez messze van a takarékoskodástól.

Á,az egy teljesen más kúltúra..Nincs is miről beszélni.

A fürdésről pedig egy "echte német" fejtegette nekem,hogy nem kell mindíg lefürdeni,mert nem jó a bőrnek,elég az 2-3 naponta is/??./ Nekümk ezért elég szokatlan ez a megközelítés.Testradír jöhet,de gondolom innen van a Kölni víz elnevezése is.

2022. szept. 5. 19:13
 14/37 anonim ***** válasza:
92%
Hát nekem havonta a rezsi eddig olyan 800-1000 dán korona (40-50k forint) környékén mozgott, most majd 1300-1500 (70-80k forint) környékén lesz. Talán nem megyünk csődbe, feleségemmel együtt havi nettó 65k korona környékén keresünk (én villamosmérnök vagyok, ő tanár), maximum havi 15k korona helyett csak 14k koronát teszünk félre.
2022. szept. 5. 19:14
 15/37 anonim ***** válasza:
6%

"Itt Németországban szó sincs róla hogy nem lesz fűtés. "

Persze hogy nincs szó róla. Úgy vannak vele majd észreveszi a német paraszt. Addig se lázad amíg nem.

2022. szept. 5. 19:15
 16/37 anonim ***** válasza:
34%

"A német már a tusoláskor egyben pisil is."

Itt is mindig telihugyozzák a balatont. Azt hiszik otthon vannak. Igénytelen egy tróger népség.

2022. szept. 5. 19:18
 17/37 anonim ***** válasza:
24%
Nekem csak annyira számít, hogy azért ne ilyen 8 centis legyen, azt szeretem, ha látványra szép, esztétikus, de nem baj ha nem nagy és vastag, mert be sem tudnám fogadni. Exem 16 centis és 4.3 körüli vastagságú farka már fájdalmat okozott sokszor.
2022. szept. 5. 19:19
 18/37 anonim ***** válasza:
11%
Fujj, egy ribi!
2022. szept. 5. 19:21
 19/37 anonim ***** válasza:
0%

Bravo 16,te is észrevetted?

Ócska viselkedéssel a parton.

Kipattintják az otthontól hozott sörüket,és randalíroznak,hangoskodnak.

2022. szept. 5. 19:23
 20/37 anonim ***** válasza:
89%

13

Ha nem jöttél volna rá egy autót megvenni is roncsá hajtani a legnagyobb pénzkidobás. Ha drágább autót veszel és cseréled 2-3 évente anyagilag jobban jössz ki mintha elkezded szervozbe hordani a szoftver bajokkal meg egyebekkel. A magyar se azért vesz 10 éves német használt autót mert lénzügyi zseni hanem mert csak erre futja meg azz hiszi hogy tíz éves bömössel menőzni lehet közben a vételárat kétszer rákölti 5 év alatt aztán irány a bontó.

2022. szept. 5. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!