Szijjártó úr kedves figyelmébe, "Hintapolitikával egyetlen 'bezzeg ország' sem lett igazán sikeres"... Mi a vélemény erről ??? A többi, a fűtés és minden az ez után következik szerintem.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 15:34
1/4 A kérdező kommentje:
Kénytelen voltam feltenni ezt a kérdést, hiszen a napi "politikai látótér" nagyon szük mostanában, nem terjed tovább csak pár hónap előre és vissza is. A jelekből pedig nem azt látjuk hogy az Orbáni politikai a szokásos hinta-palinta 1-et előre 2-t hátra cimü játékon kivül nagyon mással foglalkozna ...
2022. ápr. 30. 15:37
2/4 anonim válasza:
Hát ugye az ellenzék szerint évente egy városnyi ember fagy halálra a saját otthonában, mert nem tudja kifűteni.
Ha teszem azt 2022 őszétől 2023 tavaszáig már nincs orosz gáz, csak USA palagáz mondjuk ötszörös áron, akkor vajon mekkora lesz az ellenzéki sivalkodás.
Persze tudom, az ellenzék egy nyár alatt minden ingatlant leszigetelt volna passzívházzá. :D
3/4 anonim válasza:
Pedig a Fidesznek 263.ot hozott a hinta politika.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tartom valószínünek, hogy nem lenne gáz, más kérdés hogy máshonnnan. Majd ha lesz közös EU-s beszerzés onnan, majd a fidesz nem ócsárolja azt is mint a közös vakcinabeszerzést korábban...
2022. máj. 1. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!