A nácizmus elsősorban azért volt sikeres, mert színházat csinált a politikából?
Most halottam egy dokumentum filmben, de pontosan nem tudom hogy mit értettek ezalatt.
A kérdést azért tettem fel, hátha valakinek van fogalma róla hogy ez mit jelent.
A válaszokat köszönöm előre is! :)
elsősorban azért volt sikeres, mert az antant hatalmak tönkretették németországot
vagy szerinted a németek azért érezték úgy, hogy tömeges a nyomor és a munkanélküliség, mert göbbels nekik azt mondta?
azt a győztesek utólag (a 70-es években) költötték hozzá, hogy a náci németországban az volt a legborzalmasabb, ahogy a melegekkel a zsidókkal meg a kommunistákkal bántak, meg hogy hitler inkább nem találkozott a sportolókkal a müncheni olimpián nehogy kezet kelljen fognia fekete sportolóval
miközben azért tudjuk, hogy nem hitlerék tették tönkre Turingot, nem hitlerék szegregálták a feketéket az egyesült államokban, nem hitler végezte ki bizonyítékok nélkül a rosenberg házaspárt, nem hitlerék működtették az apartheid államot
6
Az a vicces, hogy demokratikus módon választották meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!