Németország bűnösnek érzi magát a nácizmus miatt?
Igen. Ennek kompenzálása céljából homoszexuális toleranciaterrort vezetett be, azaz kötelező mindenkinek a homoszexualitás éljenzése és támogatása, a bevándorlók felsőbbrendűségének vallása a helyi fehérekkel szemben. Sőt, néha napján még busztetőkön együtt táncolni transzvesztitákkal is ajánlatos.
Mindazokat akik ezeket megkérdőjelezik azonnali hatállyal kirúgni munkahelyükről (mint pl Petry)
Igen, szeretnek ebben a szerepben tetszelegni. Pontosan ahogy a 4-es írja. És ez mintha valami verseny lenne, elsőként rásütni rasszista, fajgyűlölő, kirekesztő bélyeget.
Én is nagy német-csodáló voltam, de lehúztam 15 évet egy nagy német multinál. Volt szerencsém többször hosszabb ideig az anyacégnél kiküldetésben lenni. És az a tapasztalatom, hogy pont úgy működnek emberként, cégként, nemzetként, mint amit a politikában látunk. Rákényszeríti az akaratát a másikra. Ha nem sikerül az ajtón bemászik az ablakon. Tutyimutyinak tűnnek a próbálkozások, de a végén célba érnek.
Tehát csak annyi változott, hogy nem a másik kiírtásával, hanem a gazdasági leigázásával,akarnak világuralomra törni.
Alapvetően szerintem egy ország nem érezheti magát bűnösnek, a "vezető"-ik miatt. Magyarország bűnösnek érzi magát az elkövetett bűnei miatt?
A nép bűnösnek érzi-e magát egy 70-90 évvel elkövetett dolog miatt? Bűnösnek érezhetem magam a szüleim által elkövetett bűnök miatt? És bűnösök voltak -e a tömegek, akik asszisztáltak? Őket igen erőteljesen félrevezették. Tömegszuggeszció volt a javából. Elhitettek az emberekkel dolgokat, amibe aztán már bigottan mentek bele. Ugyanez működik kicsiben most is pl. nálunk.
Annyira bűnös mint Hitler hogy Rothschildnak született vagy amennyire egy átlag 2. vh-s katona tehetett arról, hogy a cionista sátánista kazárok leigázták a világot és évszázadok óta halomra öletik egymással az emberekkel.
Ekkora hülye kérdést csak komoly agymosás után lehet feltenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!