Mit gondoltok a hatalmas cseh tüntetésről ahol a nép
követeli, hogy a kormány álljon el az orosz elleni
szankciós politika mellől ami tönkreteszi az embereket?
Figyelt kérdés
Követelik, hogy a hatóságok foglaljanak semleges álláspontot az ukrajnai konfliktussal kapcsolatban
Emellett a résztvevők követelik a szólásszabadság visszaállítását a médiában és a közösségi hálózatokban.
A tartalma kuka, Oroszországban jócskán nagyobb az infláció, mint Európában. Ne nyomd fullba', mert már önmagad paródiája vagy. ;)
2022. szept. 5. 20:27
22/28 anonim válasza:
Ami a fullba nyomást illeti ....legalább kitalálnál valamit magadtól, ne azt ismételgetnéd nekem amit én mondtam neked, mert ez így szánalmas! Vajon miért is érezted úgy, hogy egy nulla érdemi érvelést tartalmazó hozzászólást még csak ide kellett biggyeszteni? Mondani már nem tudsz semmit de nem bírod elviselni, hogy ne a tied legyen az utolsó hsz? De ciki te jóisten... :) Mondtam én, hogy fullba nyomod csak nem gondoltam milyen súlyos jellembeli gyengélkedés is párosul hozzá.
2022. szept. 6. 07:20
23/28 anonim válasza:
Ja és ígérem ha idebüfizel még valamit nem válaszolok rá, hogy rendben legyen a kis egód ami az utolsó (semmitmondó) szóhoz ennyire szánalmasan ragaszkodik ezek szerint! :D
2022. szept. 6. 07:22
24/28 MDaniel98 válasza:
Nem fognak elérni semmit mint a legtöbb tüntetéssel általában.
2022. szept. 6. 14:09
25/28 A kérdező kommentje:
Párizs és Magdeburg is tüntet, elegük van az embereknek az esztelen szankciókból. Csak nálunk nem lesz semmi? Orbán bezzeg 12 évig más se csinált csak harcolt minden hülyeségért Brüsszellel most meg kussol mint akinek tele van a gatyája valamivel.
2022. szept. 6. 17:50
26/28 anonim válasza:
Látom, a hülyegyerek azóta is itt eszetlenkedett és nyomta fullba' a kretént :D Le van írva neki, hogy Oroszországban nagyobb az infláció, mint Európában, de ellenérv helyett csak személyeskedik és böfögi a semmit.
Maradjunk tehát a tényeknél, Oroszországban magasabb az infláció, mint az EU-átlag, méghozzá nem kicsit. Addig is, hangolódjunk a bécsi tüntetésre az árplafonokért, remélhetőleg egy tendencia veszi majd kezdetét.
2022. szept. 7. 18:27
27/28 Sindelar válasza:
Ezen nincs értelme vitatkozni, Oroszországban messze magasabb az infláció, mint az EU-27 inflációs átlaga. A The Sun cikkének a tartalma meg nem azért hazug, mert a The Sun írta. Hanem azért, mert nem felel meg a valóságnak. Ha másik lap írja le ugyanazt a hazugságot, akkor is hazugság, nem a The Sun a lényeg.
Na igen, a kretének jellemzője, hogy pont azt mondják másra, ami pont rájuk jellemző. Nagyobb az infláció Oroszországban, mint az Európai Unióban, de a Sun leír neki egy hazugságot, és egyből hivatkozik rá, mert a buborékvilágának a hazugságát pátyolgatja. Ha valami szektamentalitás, az ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!