Mit gondoltok a hatalmas cseh tüntetésről ahol a nép követeli, hogy a kormány álljon el az orosz elleni szankciós politika mellől ami tönkreteszi az embereket?
Követelik, hogy a hatóságok foglaljanak semleges álláspontot az ukrajnai konfliktussal kapcsolatban
Emellett a résztvevők követelik a szólásszabadság visszaállítását a médiában és a közösségi hálózatokban.
"A szankciók ennek legfeljebb egy parányit részét képezik. Az árrobbanások már jóval a háború előtt folyamatban voltak. A szankciókra csak az keni a problémákat, aki a rendszerszintű, valós problémák megoldásait próbálja elodázni."
Először is ha ez igaz akkor Ursula Von der Layen miért ismeri el a szankciók negatív hatását persze bevédi azzal, hogy ezt erkölcsi kötelességünk Ukrajnáért. Másrészt brutális ellentmondása ennek a teóriának, hogy Oroszországban éppen az ellenkezője történik, mindennek maradt az ára a boltok polcain, az energiaár pedig mindössze 10%-ot emelkedett szemben a szankcionáló országok energia számláinak durva 80%-os emelkedésével és a boltok polcain tapasztalható eszméletlen drágulással. Én értem, hogy védeni kéne a védhetetlent de ez már a fullba nyomni a kretént tipikus esete lassan.
Ja persze hazudik, inkább te nyomod fullba már mondtam. A The SUN újságírót küldött Oroszországba, hogy ne a ruszki propagandára kelljen támaszkodni, itt a szemléletes kimutatás mit talált:
Ja bocs tényleg hazudtam, mert nem ugyanannyi az ára a dolgoknak a ruszkiknál hanem még csökkent. A szankciók működnek ...visszafelé!:o
The Sun, LOL, a konzervatív párt Dörmögő Dömötörje :D Egy egészséges brit ember azzal max a hátsóját törli ki.
Hiába tolod fullba' a kretént, Oroszországban jócskán magasabb az infláció, mint Európában. Aki szankciózik, terel. Dolgozni kell az energiafüggőség csökkentésén, az olcsó, megújuló energiaforrások minél szélesebbkörű kiaknázásán, normális monetáris politikára van szükség, nem gyenge forintra és az ezzel együtt járó drága importra és magas inflációra. Erős szociális politikára van szükség, árplafonok széles körű alkalmazására, szeptember 17-én Bécsben lesz gigatüntetés ezek bevezetésnének követeléséről
"The Sun, LOL, a konzervatív párt Dörmögő Dömötörje :D"
Klasszikus érvelési hiba egyrészt, nem attól igaz vagy hamis egy hír, hogy azt ki írta meg! A tartalmát kellene tudni cáfolni érdemben, levegőbe beszélgetés, szerinted mi van kategória, na nem cáfolat! Másrészt meghazudtolni ilyen érvelési hibával az újságírót mert nem támogatja a kis valóságodat amibe kapaszkodsz: szekta mentalistás. Sokadjára kérlek, ne nyomd fullba kretént, egyre rosszabb lesz hidd el! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!