Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi baja van egyeseknek azzal,...

Mi baja van egyeseknek azzal, hogy az EU visszaszigorítja a vízum igénylésre való szabályokat az oroszoknak?

Figyelt kérdés

Nem így az igazságos?

Mert ez a könnyített vízum eléggé igazságtalanul csak egyirányú volt, mert az oroszok könnyebben kaphattak vízumot az EU-ba, de az EU-s állampolgároknak semmiféle könnyítés nem volt Oroszországba.

Az orosz (turista) vízumra is hónapokat kell(ett) várni, ráadásul pofátlanul drága is, emellett minden bürokratikus baromságot be kell(ett) nyújtani. Egyik ismerősöm még a háború előtti években akart elmenni Szentpétervárra mint turista, de mivel nem egy szervezett turistacsoporttal ment volna, hanem egyedül, még AIDS meg Hepatitis tesztet is követeltek tőle.

2022. szept. 2. 18:53
 1/5 Fsms ***** válasza:
61%
Nekem semmi.
2022. szept. 2. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
27%
Az hogy az EU csíra.
2022. szept. 2. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
tőlem csinalják engem nem zavar, csak nem értem eddig miért zavart ez bárkit is.
2022. szept. 2. 19:42
 4/5 MDaniel98 ***** válasza:
Nem tartom különösebben demokratikusnak az eljárást.
2022. szept. 6. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy az orosz államvezetés hibáit az orosz emberekkel fizettetik meg. Ez olyan, mintha holnaptól nem utazhatnál Amerikába, mert Biden nem kedveli Orbánt. És erről te mennyiben tehetsz?
2022. szept. 9. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!