A briteknek miért éri meg indiaiakkal teleengedni az országot?
Most olvastam, hogy az Indiából angliai egyetemre jelentkezők elfogadása a Brexit után 98%-ra nőtt, előtte elég nehezen engedélyezték ezt.
A kelet-európaiak helyett tényleg megéri a briteknek, hogy az indiaiak meg pakisztániak elöntik az országot?
Vagy hogy âll most az UK a bevándorlókkal Európán kívül?
Ugyan India gyarmatuk volt, de tényleg érdekes, hogy egy barna indiait miért éreznek közelebb magukhoz,mint egy fehér kelet-európait.
Bár egyetemre jelentkezőket írsz, mennyi az Európa más országaiból egyetemre jelentkező elfogadási aránya? Mert ne a kelet-EU-s vízszerelővel hasonlítsunk.
"Képzett bevándorlók kellenek nekik"
Én úgy tudom, hogy sok képzett kelet-európait a Brexit után simán elküldtek. Sokan emiatt átmentek Németországba, mert az ottmaradást igencsak megnehezítették.
5: de a kérdésben egyetemi jelentkezésről beszéltél, vagyis pl. a képzett vízszerelővel nem lehet hasonlítani
Milyen képzettségű kelet-európaiakat küldtek el? Kékgalléros szakembereket, vagy fehérgalléros egyetemi képzettségűeket?
Egy interjúban mondták, hogy sok képzett ápolót küldtek el.
Nem csak az egyetemi szakokra értem, csak fura, hogy ennyire megnőtt az indiaiak támogatása, pedig ezt megtehették volna a Brexit előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!