Miért van az, hogy a fiverr, Freelancer stb. oldalak csak indiaiakkal meg pakisztániakkal vannak tele?
Az ilyen szabadúszó weboldalakon elég sok az indiai, pakisztáni, aki webfejlesztéssel (főleg frontend) foglalkozik.
Tényleg érdekelne, hogy ott miért látják ennyien a jövőt ebben. Tényleg, más nemzetiségűeket szinte nem is találok.
De ugyanazt csinálják, mint pl. egy amerikai, csak sokkal olcsóbban, ezért ugye dicsérik is őket a rendelők.
#1 Angolul azért mi is tudunk, mivel világnyelv, szerintem ez nem néphez és történelemhez kötött.
Mindenesetre, köszönöm.
"Angolul azért mi is tudunk"
Tudunk, csak kevesen. Magyarországnak egy hivatalos nyelve van: a magyar.
"H) cikk
(1) Magyarországon a hivatalos nyelv a magyar."
nem az angol.
A KSH 2011-es adatai szerint 655 999 fő beszéli az angol nyelvet anyanyelvén kívül:
Nem tudom emlékszel-e, hogy nemrégiben mekkora felhördülés volt abból, hogy kötelezővé tették volna az egyetemre jelentkezőknél a nyelvvizsga meglétét:
meg hogy nyelvvizsga nélkül ki lehetett kérni a bennragadt diplomákat:
Ezzel szemben Indiában ~120 millió ember beszéli ezt a nyelvet:
"Ezzel szemben Indiában ~120 millió ember beszéli ezt a nyelvet:"
Arányaiban nézve ez se olyan sok, ha azt nézzük, hogy India lakossága már jóval több, mint 1 milliárd.
#4: De 120 millió emberből könyebb választani, mint 656 ezerből.
Pláne hogy ők nem szenvedtek kommunista rezsim alatt az 1970-es/1980-as években, így betörhettek a piacra:
Azért is tűnhet úgy hogy szinte csak indiai, pakisztáni felhasználók vannak jelen fiverr-en mert több olyan csoport van fb-n 100k+ taggal amiben like (Save) illetbe review csere megy
ezzel érik el, hogy a hirdetéseik előrébb sorolják. Ma létrehoztam egy FB csoportot Magyarok számára, "Magyar Fiverr Közösség (like csere)" néven. Remélem sokan csatlakoztok és sikerül legalább egy kicsit csökkenteni ezeknek az országoknak a dominanciáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!