Ha Franciaországban ki lehet toloncolni a cigányokat, akkor nálunk miért nem?
"a kérdés nem francia, hanem összeurópai probléma, melyet uniós szinten kell kezelni."
Azért nem mert ez alkotmány ellenes!!
Mint ahogy az a kijelentés hogy Magyar ország a Magyaroké is alkotmányossági aggályokat vet fel!
Francia ország a Franciáké!
Viszont Magyarország a cigányoké, a zsidóké, a külföldi bankoké, a multinacionális vállalatoké, a politikus bűnözőké+a bűnözőké! Szóval mindenkié csak a tiszteséges magyar emberé nem!
Szóval ezért nem lehet őket kitoloncolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem értitek.
Franciaországban lehet cigányozni.
Nálunk nem?
15:50-es vagyok ismét
Hát ide figyelj kedves kérdező, szerintem meg te nem akarod megérteni. Itt nem arról van szó, hogy Sarkozy "faji" alapokra hivatkozva toloncoltatja ki az országából a cigányokat. Fel akarja számoltatni az illegális bevándorlók lakta karavántáborokat, amiket történetesen szinte kivétel nélkül cigányok népesítenek be. Az is nyilvánvaló, persze, hogy Sarkozynek ez fel is tűnik hogy dikmá' ezek mind romák, de nem is kezdi el hangoztatni hogy ő most "kitelepíti a cigányokat" az országból...
20:20 De ha Vona nyilatkozik olyat, hogy a magyar közbiztonsággal baj van, amit történetesen itt szintén főleg a cigányok miatt van akkor mindenki a nyakának ugrik, hogy mekora rasszista.
Nem érted? Kint ki lehet ejteni a cigány szót, itthon nem, mert rögtön rasszista leszel.
(Nem avgyok Jobbikos, de sok mindenben egyetértek velük.)
tegnap 20:20
Szerintem ez a válasz hasznos.
20:20 vagyok
na, köszi, örülök hogy tudunk is egyetérteni végre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!