Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Franciaországban ki lehet...

Ha Franciaországban ki lehet toloncolni a cigányokat, akkor nálunk miért nem?

Figyelt kérdés

[link]

"a kérdés nem francia, hanem összeurópai probléma, melyet uniós szinten kell kezelni."

2010. szept. 24. 15:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Azért nem mert ez alkotmány ellenes!!

Mint ahogy az a kijelentés hogy Magyar ország a Magyaroké is alkotmányossági aggályokat vet fel!

Francia ország a Franciáké!

Viszont Magyarország a cigányoké, a zsidóké, a külföldi bankoké, a multinacionális vállalatoké, a politikus bűnözőké+a bűnözőké! Szóval mindenkié csak a tiszteséges magyar emberé nem!

Szóval ezért nem lehet őket kitoloncolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. szept. 26. 13:45
 22/30 anonim ***** válasza:
Orbán hogyan toloncoltatná ki őket? A tablója sokat elárul.
2010. szept. 26. 19:56
 23/30 A kérdező kommentje:

Nem értitek.

Franciaországban lehet cigányozni.

Nálunk nem?

2010. szept. 27. 14:08
 24/30 anonim ***** válasza:

15:50-es vagyok ismét

Hát ide figyelj kedves kérdező, szerintem meg te nem akarod megérteni. Itt nem arról van szó, hogy Sarkozy "faji" alapokra hivatkozva toloncoltatja ki az országából a cigányokat. Fel akarja számoltatni az illegális bevándorlók lakta karavántáborokat, amiket történetesen szinte kivétel nélkül cigányok népesítenek be. Az is nyilvánvaló, persze, hogy Sarkozynek ez fel is tűnik hogy dikmá' ezek mind romák, de nem is kezdi el hangoztatni hogy ő most "kitelepíti a cigányokat" az országból...

2010. szept. 27. 20:20
 25/30 A kérdező kommentje:

20:20 De ha Vona nyilatkozik olyat, hogy a magyar közbiztonsággal baj van, amit történetesen itt szintén főleg a cigányok miatt van akkor mindenki a nyakának ugrik, hogy mekora rasszista.

Nem érted? Kint ki lehet ejteni a cigány szót, itthon nem, mert rögtön rasszista leszel.

(Nem avgyok Jobbikos, de sok mindenben egyetértek velük.)

2010. szept. 28. 09:55
 26/30 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező az utolsó kijelentéseddel 100%-ban egyet értek!!!
2010. szept. 28. 11:41
 27/30 anonim ***** válasza:
80%
Kedves kérdező, 20:20 vagyok. Figyelj, azt hiszem hogy sokkal több mindenben egyetértünk mint gondolnád. Tökéletesen értem, hogy miről beszélsz. Teljesen logikus, amit mondasz, csak van itt valami, amit nem tudsz. Én 1 éve költöztem haza francia nyelvterületről, laktam ott pár évig, és el tudom mondani, hogy ott aztán nagyon egy rasszistákat kiszipolyozó társadalom rend működik. Kész őrület, ami ott zajlik, fogalmuk sincs olyan dolgokról, mint például a cigánybűnözés. Ha elkezdesz ilyenekről beszélni, akkor már egyből rasszista vagy, nem fejtheted ki rendesen a véleményedet az efféle dolgokról, mert ők nagyon nem akarnak ilyenkor meghallgatni, mondván, nem érdekli őket semmiféle náci kijelentés. És most beszéltem egyikükkel épp MSN-en, na az is megéri a pénzét. Közli, hogy amit Sarkozy művel az egy kissé olyan, mint a náci deportálások a második világháború során, csak ilyen lightos formában. Hiába magyarázom én el neki, hogy "de basszus, fogalmad nincs neked arról, hogy mit is beszélsz mert max annyit láttál egy cigányból hogy hegedül a belvárosi téren". Egyszerűen nem tudják átlátni ezt a dolgot és nácizzák Sarkozyt eleget, pedig ő tényleg csak a bűnözéssel egybekötött illegális bevándorlás ellen szeretne fellépni. Tulajdonképpen ezért is sajnálatos hogy legalább a mi vezetésünk nem mutat példát azzal, hogy nem kezdi el egyből elítélni, ami Franciaországban történik, és valóban nyíltabban kéne ezekről a dolgokról beszélni. Késő van már arra, hogy mellébeszéljünk és a homokba dugjuk a fejünket a kisebbségi jogokra hivatkozva. Egyelőre ennyi jutott eszembe.
2010. szept. 28. 20:20
 28/30 anonim ***** válasza:
lol sikerült megint pont 20:20-kor megírnom a válaszomat
2010. szept. 28. 20:21
 29/30 A kérdező kommentje:

tegnap 20:20

Szerintem ez a válasz hasznos.

2010. szept. 29. 08:58
 30/30 anonim ***** válasza:

20:20 vagyok

na, köszi, örülök hogy tudunk is egyetérteni végre :)

2010. okt. 2. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!