Lehet, hogy a német, francia és angol miniszterelnökök december/januárban "térden állva könyörögnek" majd Putyinak, hogy nem is úgy gondolták a szankciókat?
Azért 1600 Ft/m3 beszerzési ár, akármilyen gazdagok is, de akár "palotaforradalom törhet" ki, nem? A bezáró boltok tömegei, tönkre ment kisvállalkozók, munkanélküliség megugrása, recesszió, nem egy kellemes helyzet!
Nem is értem, hogyan gondolták, hogy: "az orosz gázra embergót vezetünk be", miközben alapvetően függenek az orosz gáztól?
# Hypno
Azeriekkel kormányfüggetlen sajnos haverkodnak.
Nem csak a Kazahok intettek be, hanem még az általam totális idiótának tartott Lukasenkó is meglepő józanságot tanúsít, hogy nem kíván háborúzni, oldják meg maguk az Oroszok.
Nem kell azoktól a gáz,olaj,akik az emberi jogokat sárba tiporják.Csak a nyugati típusú mintademokratikus országokkal, lmbtq kompatibilis partnerekkel üzletelünk!
Braziliával szerződünk.Kivágatjuk a fáikat és eltüzeljük!
valami megalkuvás esélyes hogy lesz.
még tavasszal kezdtek szankcionálni. németo 2024re akar leszakadni az orosz energiahordozókról. most jönnek a hírek hogy emelik az árakat. valszeg az átállás nem megy egyről kettőre, mert akkor már megtörtént volna.
kérdezem én (valaki írja már meg normálisan és ne fideszesezzen stb):
mondjátok hogy majd usa, meg arab meg mindenhonnan máshonnan ahol van gáz majd azok adnak. tvben láttam hogy ezek nem csak úgy mennek. mint múltkor is elment ursula olajért tárgyalni azerbe (azt hiszem oda) és majd holnap már küldik is.
azt mondták hogy hosszas tárgyalás, tervezés, diplomácia stb kell ehhez, ők is mérlegelnek. az se biztos hogy elegendő mennyiséget adnak.
az iparhoz kell az energiahordozó a tél közeleg és megy a para hogy mi lesz.
szóval ez az innen onnan csűrölünk, majd talán csurran cseppen valami, ez nem hangzik garanciának. pl időben fog jönni más helyekről az megfelelő energiahordozó? tényleg ilyen egyszerű mint ahogy írják/mondják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!