Teljesen megőrült a Baloldal?
Figyelt kérdés
2020 óta az USÁban a baloldal van hatalom. Rászabadítottak egy biolaborból szabadult vírust a világra a baloldaliak, ezzel a baloldal sikeresen bedöntötte az eddigi gazdaságot. Aztán a baloldal erre rájött, ezért a baloldalnak lépnie kellett. Fogta magát a baloldal és kiprovokált egy háborút Putyintól, majd a baloldal szokásosan ellenséget csinált Putyinból. A baloldali ukrán vezetés meg úgy táncol ahogy a globális baloldal fütyül, és az ukrán baloldal még atomerőműveket is bombáz. És most a baloldal már megint háborúra készül, most Kínával háborúzna a baloldal, pedig már így is szétverte az eddigi békés világot a baloldal. Az USÁban is már unják a baloldalt, a mostani baloldali elnök a valaha volt legnépszerűtlenebb elnök, a baloldali zelenszki is teljesen népszerűtlen, a baloldali eu-s vezetésről nem is beszélve. Erre az usába is rájöttek ezért elhívták Orbánt aki tudja hogyan kell mentesíteni az országot a baloldaltól. Magyarországon a baloldal ma labdába sem tud rúgni, és nehogy azt higgyétek hogy a magyar baloldal különb. A Magyar baloldal az elsők között támogatta a globális baloldal háborúját, és ész nélkül lecsatlakozott volna az Orosz gázról és kőolajról. Ennek csúnya vége is lett, történelmi vereséget szenvedett a baloldal itthon, soha sem kapott még ki ennyire a baloldal. Mégis mit akar a magyar baloldal, a globális baloldal, és a baloldali háttérhatalom? Nem veszik észre hogy ez a baloldali hozzáállás teljesen népszerűtlen? Mi jobboldaliak NEM akarunk ilyen baloldali háborúkat, baloldali vírusokat, baloldali gazdasági rombolást és baloldali dzsender kultúrát. Ezek a baloldaliak mindig ennyire őrültek voltak? Mikor lett ilyen a baloldal?2022. aug. 18. 02:09
1/31 anonim válasza:
Budapest, Balassa u. 6, 1083
Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika
szívesen.
2/31 anonim válasza:
Uh főnök figyi, olvass már valami kevésbé szélsőjobber sajtót is, mármint hogy ennél még a fideszmédia is jobb, eleve a leírt dolgok fele konteo, a másik fele meg gondoloma te fantáziád, legalább magadnak ne hazudj.
3/31 anonim válasza:
Én ebben a tökéletesen megfogalmazott érvelésben csak azt nem értem, hogy az miből derült ki, hogy a koronavírus baloldali találmány? Már kezdve azzal, hogy Kínában (ahonnan indult a vírus) igencsak a bal oldal van hatalmon, mégis az ő heréjüket nyalogatja a fidesz a Fudannal meg az akksigyárral.
4/31 anonim válasza:
És te ott voltál,láttad ahogy a baloldal nyitotta ki az ajtót a jobboldali világra az általuk fejlesztett vírus előtt.
5/31 anonim válasza:
"Mi jobboldaliak NEM akarunk ilyen baloldali háborúkat, baloldali vírusokat, baloldali gazdasági rombolást és baloldali dzsender kultúrát. "
A jobboldali háborúnak, a jobboldali vírusnak és a jobboldali gazdasági rombolásnak, jobboldali gender kultúrának talán örülnél? xD Azért nem használtam többet számot, mert nem minden jobboldali paranoid skizofrén.
6/31 anonim válasza:
Ki az a baloldal, aki megőrült?
7/31 anonim válasza:
#6 Mindenki, aki nem konteóhívő.
8/31 Molyember válasza:
Mindennel együtt 35-ször írtad le a "baloldal" szót. Te nem vagy normális, és akkor az írásod tartalmát még nem is néztem.
9/31 anonim válasza:
Éjjel 2:09-kor. Mennyire kell ehhez elmebetegnek lenni?
10/31 anonim válasza:
Lehet tultólta a nemzethy coxot, akarom mondani a pálinkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!