Az angolok (legalábbis a Brexitet támogatók) teljesen megőrültek?
Nemrég ugye volt a hír, hogy nincs üzemanyag meg elég árúszállító sofőr, de Anglia büszkén beharangozta, hogy a metrikus súlymértékekről visszatérnek az angolszászra (font, uncia).
Sőt a neten olvastam, hogy egyes Brexitesek ennél is tovább mennének, és visszahoznák a 70-es évek előtti nem-decimális pénzrendszert is, ami a Harry Potteres pénzre hasonlít.
Azaz, hogy van font, siling, meg penny, amik között nem 10 a váltószám, hanem így összevissza, mint a középkorban.
Volt üzemanyag csak nem volt sofőr aki kivigye a kutakra.
Ez a probléma a brexit nélkül is meg lett volna
Mit kell ezen a brexiten ennyire kiborulni?
Még így is fényévekkel jobban élnek, mint mi! Saját házunk táján kéne söprögetni a nagyuraknak!
Sok ilyen gyógyegér van ott, gondolom a belterjesség miatt.
Múltkor olvastam egy 17 éves lányról aki 2 éves kora óta csak Chicken Nuggets-et volt hajlandó enni, és mostanra olyan állapotban vannak a belső szervei, mint egy 70 évesnek, egy másik lány ugyanez, csak Nuggets helyett kínai tésztával.
Meg volt valami 30 éves nő aki a modern házát visszaalakította olyanra, mint a 2. világháború alatt és teknőben mos, udvari budira jár és időnként a kertben ásott bunkerében alszik.
Kb. mintha valakinek Auschwitz tetszene és arra hasonlító házban lakna.
#4: Köszönjük a napi bulvárt, kár, hogy ennek a Brexithez semmi köze, de még Angliához sem nagyon, mert ilyenek a világ minden táján előfordulnak.
Amúgy pedig kérdező ne féltsd az angolokat, a Brexit ellenére hozzájuk is begyűrűzött a globális idiotizmus:
(Az EU liberálisai nyilván elismerően tapsikolnak: mégis volt értelme pár évtizedet eltölteniük az unióban, ragadt rájuk ez, az...)
“ Múltkor olvastam egy 17 éves lányról aki 2 éves kora óta csak Chicken Nuggets-et volt hajlandó enni, és mostanra olyan állapotban vannak a belső szervei, mint egy 70 évesnek, egy másik lány ugyanez, csak Nuggets helyett kínai tésztával.”
ARFID nevu etkezesi zavar, semmi koze sem a politikahoz, sem a Brexithez. Nekem is van, nem kellemes. Elhiheted.
Szerintem menő. Nem akarnak a többiekhez hasonlítani.
Egyébként eddig is csak kényszerből és csak hivatalosan használták a Metrikus rendszert. Valójában kisebb helyeken, otthonokban, a mindennapokban nem volt jelen.
Júúúújjjjj... Akkor az USA is biztosan a Brexit miatt használ angolszász mértékegységeket.
Ja nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!