Milyen tényekből táplálkoznak azok a megszaporodott kérdések, amik az oroszok vereségét vizionálják?
"Gondolom a 7-es válaszolókhoz hasonló formák írták folyton, hogy Mariupolból, Liszicsanszkból, Szeverodonyeckből is menekülnek az oroszok :)"
Nem tudom ezeket kik írják ki. Ez nem talált pubi.
"Krímben történt egy robbanás és egyből buknak az oroszok"
Ilyet sem írtam.
" az hogy fordítva napi több tucat légitámadás van, az nem jelent problémát az ukránoknak ugye?"
Ne vetítsd ki az elborult hülye kérdéseidet pls, az ukránoknak komoly problémát jelent, hogy a SZU megint megrágta az ország szélét.
"Egyébként ha Mikolaivot elfoglalják az oroszok, akkor a következő Odessza lesz, ha ez bekövetkezik, akkor is orosz bukást fogtok írni?"
Hanyadjára foglalják el? Ezt hallgatjuk hónapok óta, hogy majd ez majd az majd Odessza...
"Menekülnek az oroszok a krímből :)))))))
Mondjad még mondjad..."
Inkább mutatom:
persze biztos erre is valami velős komcsi magyarázat, hogy miért mindenki a kontinens felé menne a kercsi hídon és miért nem visszafelé :D :D
"Krímben történt egy robbanás és egyből buknak az oroszok"
A krímben történt robbanásban nagyságrendileg odaveszett a magyar légierő. Az a robbanás 200km-rel a frontvonal mögött volt egy jól védett katonai objektumban aminek saját légvédelme van. A földönfutó hoholok mégis bevittek egy gyomrost a wunderwaffeval harcoló oroszoknak olyan messze a front mögött amire senki nem számított.
Lyukra futottatok srácok. Tartsátok meg a propagandát a haverjaitoknak.
Kimegyek az M1 mellé egy baleset után, felveszem a dugót és kiteszem a twitterre hogy tömött sorokban menekülnek a magyarok.
Azt is írhatta volna alá az illető, hogy fél áron adják a vodkát ezért lett ekkora dugó.
Igen hiteles video.
#12: nem csak ez az egy eseti anyag van fent a neten és nem csak egy forrás. Neked is annyiból áll megkeresni ezeket, mint nekem. Nem fogok mindent kikeresni neked, hogy utána rávághatrsd hogy kamu/baleset miatt van/nem is mai stb.. :D
Úgy látszik a csapásmérés miatt egy rakás ember bepánikolt, ilyen a háború..
Én lenni orosz nyaralo krimben. Nem beszelni jol madzsar.
Miden rendben. Meleg a viz sut a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!