Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen tényekből táplálkoznak...

Milyen tényekből táplálkoznak azok a megszaporodott kérdések, amik az oroszok vereségét vizionálják?

Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 11:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%

"Gondolom a 7-es válaszolókhoz hasonló formák írták folyton, hogy Mariupolból, Liszicsanszkból, Szeverodonyeckből is menekülnek az oroszok :)"

Nem tudom ezeket kik írják ki. Ez nem talált pubi.

"Krímben történt egy robbanás és egyből buknak az oroszok"

Ilyet sem írtam.

" az hogy fordítva napi több tucat légitámadás van, az nem jelent problémát az ukránoknak ugye?"

Ne vetítsd ki az elborult hülye kérdéseidet pls, az ukránoknak komoly problémát jelent, hogy a SZU megint megrágta az ország szélét.

"Egyébként ha Mikolaivot elfoglalják az oroszok, akkor a következő Odessza lesz, ha ez bekövetkezik, akkor is orosz bukást fogtok írni?"

Hanyadjára foglalják el? Ezt hallgatjuk hónapok óta, hogy majd ez majd az majd Odessza...

"Menekülnek az oroszok a krímből :)))))))

Mondjad még mondjad..."

Inkább mutatom:

[link]

persze biztos erre is valami velős komcsi magyarázat, hogy miért mindenki a kontinens felé menne a kercsi hídon és miért nem visszafelé :D :D

"Krímben történt egy robbanás és egyből buknak az oroszok"

A krímben történt robbanásban nagyságrendileg odaveszett a magyar légierő. Az a robbanás 200km-rel a frontvonal mögött volt egy jól védett katonai objektumban aminek saját légvédelme van. A földönfutó hoholok mégis bevittek egy gyomrost a wunderwaffeval harcoló oroszoknak olyan messze a front mögött amire senki nem számított.

Lyukra futottatok srácok. Tartsátok meg a propagandát a haverjaitoknak.

2022. aug. 11. 12:52
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

Kimegyek az M1 mellé egy baleset után, felveszem a dugót és kiteszem a twitterre hogy tömött sorokban menekülnek a magyarok.

Azt is írhatta volna alá az illető, hogy fél áron adják a vodkát ezért lett ekkora dugó.

Igen hiteles video.

2022. aug. 11. 13:59
 13/19 MDaniel98 ***** válasza:
Wishful thinking ez attól tartok.
2022. aug. 11. 15:29
 14/19 anonim ***** válasza:

#12: nem csak ez az egy eseti anyag van fent a neten és nem csak egy forrás. Neked is annyiból áll megkeresni ezeket, mint nekem. Nem fogok mindent kikeresni neked, hogy utána rávághatrsd hogy kamu/baleset miatt van/nem is mai stb.. :D

Úgy látszik a csapásmérés miatt egy rakás ember bepánikolt, ilyen a háború..

2022. aug. 11. 15:34
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Amit az ukránok tesznek ki a netre annak fele sem igaz. Megy a PR háború.
2022. aug. 11. 15:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Ezt mondjuk oroszok tették fel, csak az ukik lelopták a videót:

[link]

Tudom, kamun nemúgyvót...

2022. aug. 11. 15:41
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
Fejezd már be a hülyeséget. Én is bármit kiírhatok a twitterre és azt mondom hogy az oroszoktól loptam. Ukrán propaganda anyag.
2022. aug. 11. 15:45
 18/19 anonim ***** válasza:
De ez nem kíírás te szerencsétlen, ezek haza utazó orosz nyaralók. Hát milyen orosz bértroll vagy ha még az oroszt sem érted? :D
2022. aug. 11. 15:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Én lenni orosz nyaralo krimben. Nem beszelni jol madzsar.

Miden rendben. Meleg a viz sut a nap.

2022. aug. 11. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!