Máshol is megszaporodtak a lopások, betörések?
Kifejthetnéd, hogy hol az az itt....
Nekem bátyám bűnügyi előadó Miskolcon, most megkérdeztem, és azt mondja, a tavalyi első negyedévhez viszonyítva vagy 20%-kal emelkedett a bejelentett bűncselekmények száma.... a felderítetteké nagyjából ugyanaz maradt (ez amúgy is a létszámtól függ leginkább, hogy mennyire leterheltek a zsaruk) .
Itt is (Nyugat-Magyarország).
De most befogják kamerázni az utcákat, elvileg.
A baj, hogy ezeknek már sok ügyük volt és még mindig szabadlábon vannak.
Mindenki tudja, a környéken, hogy ők csinálják a zűrt.
MOCSKOS BÜDÖS RASSZISTA JOBBIKOS!!!!!! :D:D:D
Viccet félretéve: igen, de én Borsodban élek, szóval mi már észre sem vesszük ha nem lopják ki alólunk a széket, sőt!!! annyira pozitív megye vagyunk, hogy mi már örülünk ha elfordulunk egy pillanatra és még mindig visszaülhetünk :)
"Győr. Nem rendőrségi statisztikákra vagyok kíváncsi, mert azokat torzítják és mostanában senki sem megy bejelenteni piti ügyeket mert minek."
Első vagyok. Akkor az már régen rossz :DD mert milyen lehet a valódi helyzet, ha még az általad torzítónak titulált rendőrségi statisztika is 20%-os növekedést mutat XD .
Viccet félretéve: nyilván nem duplázódott meg egy év alatt a bűncselekmények/szabálysértések száma, de szintúgy az is nyilvánvaló, hogy valóban jelentősen nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!