Az USA azt hiszi ő a világ csendőre?
"Te értesz vele egyet! Én nem!"
Én nem értek egyet vele, csak rávilágítottam, hogy olyan az USA megítélése, mint a nyuszié Hofi viccében "Ha van rajta sapka akkor azért, ha nincsen akkor azért".
Ha beavatkoznak akkor te tudnál, hogy ez mit előzött meg?
Valószínűleg nem, csak itt lenne egy újabb pont, ahova a gonosz amerikaiak mentek, mert ott volt nyersanyag és csak az amerikai cégek egy újabb országot akarnak kizsákmányolni.
22.
Valami eszméletlenül elferdült gondolkodásod van!
""Ha van rajta sapka akkor azért, ha nincsen akkor azért"."
Olvass vissza leirta, mindegy van vagy nincs sapkájuk , NE HÁBORÚZZANAK SEHOL!
23.
Én csak értelmeztem a leírtakat, ezt írtad "NEM! Semmilyen usa általi más területén vivott háborúval sem értek egyet"
Magyarul az USA semmilyen katonai beavatkozást ne tegyen. Tök mindegy, hogy éppen a Vörös Khmer vagy a hutuk kiket ölnek meg népírtás során az a lényeg, hogy az USA maradjon a seggén ne avatkozzon bele más országok életében. Egyetlen utalásod sem volt más ország háborúira. Rajtad múlt volna a kommunisták az egész világon átveszik az irányítást, nem csak abban a pár országban.
24.
"
Magyarul az USA semmilyen katonai beavatkozást ne tegyen."
Most, miután kiderült csak a szart keveri. Nem vonatkozik távoli múltra.
"Most, miután kiderült csak a szart keveri. Nem vonatkozik távoli múltra."
Magyarul a ruandai népírtással nem értesz egyet, de ha mondjuk ehhez hasonló esemény lenne a jövőben mondjuk Kongóban vagy bárhol akkor már inkább hulljanak az emberek, minthogy bárki beavatkozzon főleg egy világhatalom. Szép új világ, de én inkább maradnék a réginél és menjenek az amerikaiak.
tobas.
Nekem életem van a gyk-n kivül is, nem fogok minden agymenésedre válaszolni.
Más megoldások is akadnak az amcsik berendelese helyett
Címzett ismeretlen.
Ahogyan másnak is. Én csak értelmeztem az írásaidat, ha nem ezt akartad írni, akkor a fejleszteni kell a fogalmazás készséget.
Kína pedig szívesen átveszi ezt a terhet és nekem balosként kicsit könnyebb lesz majd énekelni az Internacionálét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!