Az USA azt hiszi ő a világ csendőre?
7.
Ezek szerint sajnálatos módon egyetértesz a ruandai mészárlással
#9 Ja plusz a 68-as csehszlovák zavargások, ugye oda is bevonultak a ruszkik. Meg hát Kelet-Európában is itt voltak egy darabig.
Eleinte Izraelnek is próbáltak nyalni a szovjetek még az 50-es évek elején, aztán mikor Izrael a kommunizmusexport helyett a demokráciaexportot választotta Ivánék pár évtizedre kicsit bedurciztak.
70-es évekre gondolsz? Bár az oroszoknak sem volt hű de sok nyugalmas évük, 75-ben mentek haza Vietnámból és 79-ben mentek Afganisztánba, majd pár év kihagyás után Csecsenföldre.
"Ezek szerint sajnálatos módon egyetértesz a ruandai mészárlással"
Állítottam én ilyet?
Mondjuk ezen logika alapján te egyetértesz a #10-es válaszban szereplő össze beavatkozással és támogatod, hogy USA világcsendőr legyen.
13.
Egyébként egy szerncsétlen szám. Talán nem véletlenül!
"Ugyanennyit a szovjetek részéről is fel lehetne sorolni"
Ha megtanultál volna rendesen olvasni szerepel egy sor a listának az alján, de elolvastam neked:
A sor "végtelen" ez csak egy része!
15.
NEM! Semmilyen usa általi más területén vivott háborúval sem értek egyet
#10-es képről az 1956-os magyar forradalom pedig fontos pontja lenne.
"NEM! Semmilyen usa általi más területén vivott háborúval sem értek egyet"
Akkor viszont egyetértesz a ruandai mészárlással és az amerikai be nem avatkozás helyességével.
18.
Te értesz vele egyet! Én nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!