Miért szól bele mindenki az orosz-ukrán háborúba?
Aki függ az ukrán mezőgazdaságtól, annak van köze hozzá.
Aki nem akar egy agresszort a szomszédjába, annak is van köze hozzá.
Te miért szólsz bele, hogy az Egyesült Államok miért szól bele?
Semmi közöd hozzá, hogy ő mit csinál.
Szerintem az EU mindenképpen rosszul tette, hogy pl fegyvereket szállít, embargozik....el kellett volna ítélni politikai szempontból Oroszországot, azt csókolom.
Nem mellesleg a fegyverszállítás nem konkrét beavatkozás ebbe a konfliktusba?.? Mi ha nem az?
Mi közünk egy nem EU és NATO tagország konfliktusához???
Ha nem szólnának bele nem lenne konfliktus mert Ukrajna fölét farkát behúzva vonyítana a sarokban.
Olvass utána hogy miért! Hosszú a történet és nem annyi hogy a gonosz mocskos Putyin megtámadta szegény ártatlan Ukrajnát
"és nem annyi hogy a gonosz mocskos Putyin megtámadta szegény ártatlan Ukrajnát"
Elég sokat utánaolvastam már, valószínűleg régebben követem az ukrán politikát mint te, és de: annyi.
Az usának komoly érdekeltségei vannak ukrajnában, a Zelenszkij féle kormány, usa bábkormány. Az eu az usa csatlósa, a nato pedig gyakorlatilag az usa hadserege, persze papíron nem, de amúgy igen. Ezek beleszólnak. Akinek nincs ott érdekeltsége, az nem szól bele, ez könnyen belátható.
Tavaj őszel, az ukrán kormány eltörölte azt a törvényt, ami megtiltotta, hogy külföldiek termőföldet vegyenek, most amerikai multinacionális vállalatok vásárolják fel a földeket😄.
Nincs itt semmi látnivaló, nem ruszkiktól félnek, hogy tovább mennek, hanem megint a mani. Amúgy ezeket észre se vettük volna, ha ruszkik nem támadják meg az ukránokat. Putyin bele köpött a levesükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!