Putyin már bejelentette a nagy dolgot? Feszülten várok meg mindenki. Nem féltek?
Első :DDD
Kérdező: olyan nagy dolog, hogy be se lehet jelenti.
Hát én dolgoztam eddig (meg most is kéne) szóval nem értem rá rettegni.
Dee egyébként ezt a huzavonát játszák mostanság.
Korábban nem csináltak olyat a hírszerzések, hogy közkincsé teszik a megszerzett adatokat, de ezúttal a nyugati hírszerzés ezt a taktikát választotta.
Ugye volt a február 16, mint támadás napja. És akkor végül az Oroszok elhalasztották, pedig tényleg akkorra jött volna ki minden, dehát ha ennyire számít rá mindenki, ballépés lett volna, nomeg elég rossz fényben tünteti fel az orosz titoktartást:D
Nagy eséllyel most is ilyesmi volt, a nyugati hírszerzés kapott egy fülest, hogy lesz ma valami, ezt közzé tették, és az oroszok inkább megmásítják a terveiket, cska hogy ne az legyen amit a nyugati hírszerzés előre megmondott. Ezzel ugyanis rövid távon a nyugati hírszerzés hitelességét rontják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!