Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Ukrajna a HIMARS csodafegyvereivel szétrakétázta az AZOV nacionalistákat tároló fogolytábort?

Figyelt kérdés

2022. júl. 29. 11:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
41%

Gondolom perceken belül megjelenik majd a nyugati médiában, hogy az oroszok lebombáztak egy kollégiumot/iskolát/apáca zárdát, mindegy, és megöltek sok ártatlan civilt meg gyereket - majd ugyanezeket a képeket láthatjuk mellette, kivéve a katonai bakancsok képét.

Sajnos ez a háború. A fegyverek ölnek és attól mert aki kilövi a rakétát az az ellenségét akarja vele megölni, még nem biztos, hogy oda is fog betalálni.

Abba kellene hagyni egymás gyilkolását és akkor nem történne sem ilyen, sem másféle szörnyűség.

2022. júl. 29. 11:48
 12/28 anonim ***** válasza:
44%
Hagyjátok a kérdezőt, szerinte Ukrajna támadta meg Oroszországot, a lerombolt lakóépületek, meg a halott civilek/gyerekek százai/ezrei mind-mind csak kamu. Ilyenekkel nem kell foglalkozni.
2022. júl. 29. 11:48
 13/28 anonim ***** válasza:
57%

#12 Megmutatnád nekem idézettel és esetleg hozzá fűzött magyarázatoddal, honnan és miből vetted le azt hogy "szerinte Ukrajna támadta meg Oroszországot, a lerombolt lakóépületek, meg a halott civilek/gyerekek százai/ezrei mind-mind csak kamu"?

Mert abból a pár szóból és linkből nekem ez nem jött össze.

2022. júl. 29. 11:50
 14/28 anonim ***** válasza:
54%
A ruszkináciknak azt sem hinném el, hogy az ég kék, szóval nem szólok hozzá semmit. :)
2022. júl. 29. 11:57
 15/28 anonim ***** válasza:
29%
#14 És az ukránoknak hiszel? Miért?
2022. júl. 29. 12:07
 16/28 anonim ***** válasza:
17%
Mert libbant,és csak a nyugati propagandát olvassa az objektívitás helyett.
2022. júl. 29. 12:11
 17/28 anonim ***** válasza:
56%
A sok orosz kommentelőnek mondanám, hogy eddig vergődtetek az Azov miatt, de most, hogy meghalt egy csomó, nemhogy örülnétek, hanem ukránoztok. Döntsetek már, hogy mire vágytok! Vagy meg kell várni az útmutatást a moszkvai elvtársaktól?
2022. júl. 29. 12:12
 18/28 anonim ***** válasza:
54%

#17 Nem örülünk annak hogy emberek haltak meg értelmetlenül. Ezt te miért nem érted? Neked öröm a másik oldalon harcolók halála?

Attól mert tény az AZOV agresszivitása, az azovosok náci léte, még nem kívánjuk a halálukat.

Azért nem semmi, hogy te vagy az aki hű de nagyon európainak meg felvilágosult liberálisnak mondod/gondolod magad, közben nyiltan nácikat támogatsz és nem fogod fel, hogy aki nem ért veled egyet az szimplán magát a háborút nem akarja, benne bármilyen emberek halálát sem.

2022. júl. 29. 12:37
 19/28 anonim ***** válasza:
33%

Újra össze kell csapnunk, 2 és fél pipás! Nem támogatok nácikat, és nem mondom magam európai liberálisnak. Nem értem, hogy egy háborús témában miért kell liberálisozni. A háború nem egy liberális dolog, nem babazsúr. Ukrajna nem a liberálisokért harcol, hanem saját magáért próbál védekezni. Amúgy, ha mindenképp valaminek sorolnom kell magam, akkor reagenista-atlantista konzervatív vagyok, ami k@rvára messze áll a mai liberalizmustól. Én is utálom az LMBTQ-t, meg a Pride-ot, az EU-t egy töketlen gittegyletnek tartom, de attól még utálom a szovjet-orosz imperializmust. Nem az oroszokat, hanem a hódító háborújukat nem kedvelem. Nem kedveltem Grúzia esetében sem, ahogy a Krím annexióját is elutasítottam, de attól még nem vagyok liberális. Az igazi liberális homlokon csókolná a csecseneket is, annyira pacifisták. Az igazi liberálisok még az amerikaikat is utálják. Azt kellene látni, hogy a liberálisok miatt gyengült le Európa, és mert Oroszország háborút indítani. A liberálisok simogatták az oroszok fejét, hogy legyen barátság, az európai liberálisok szolgáltatták ki teljesen Európa energiapolitikáját Oroszország irányába. Ők találták ki az eleve halottnak ítélt német ipar-orosz nyersanyag koperációt, ami látványosan megbukott. Az atlantista, vagy reaginsta konzervatív előre látta, hogy Oroszország nem fog a seggén megülni, amint erőre kap, támadni fog.

Az Azovról annyit, hogy sosem szimpatizáltam velük. A szélsőjobboldaliak Európa szerte viszont igen. A mély liberálisok mindig is hánytak az Azovtól. Az oroszpártiak pedig az azovosok pusztulására vágytak mindig is.

2022. júl. 29. 12:59
 20/28 anonim ***** válasza:
92%

De hol itt a bizonyíték, hogy ott Azovos hadifoglyok voltak? Ez így csak bemondásra megy, és ne haragudjatok, de én alapvetően szeretem, ha több forrásból megerősítenek egy információt, és nem csak egy anonim telegram-csatorna a forrás.

Én azt látom a videóban, hogy pár emberi testrészdarab van szétszóródva egy lebombázott épület környékén. Ezek a tények. Arra már semmi közvetlen bizonyíték nincsen, hogy ez ott történt, ahol írják, akkor, amikor írják, az áldozatok azok, akikről írnak, vagy hogy a pusztítást melyik oldal végezte el milyen fegyverrel. Ezt a videót el lehet adni úgy is, hogy az ukránok sikeres rakétatámadást végeztek egy orosz parancsnoki központ ellen, úgy is, hogy az oroszok sikeresen lebombáztak és elfoglaltak egy ukrán Azov-bázist, és úgy is, ahogy írják, miszerint az ukránok HIMARS-al szétlőttek egy hadifogoly-tábort. Így könnyű propagandát gyártani :D

2022. júl. 29. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!