Mit gondoltok arról, hogy Ukrajna a HIMARS csodafegyvereivel szétrakétázta az AZOV nacionalistákat tároló fogolytábort?
Gondolom perceken belül megjelenik majd a nyugati médiában, hogy az oroszok lebombáztak egy kollégiumot/iskolát/apáca zárdát, mindegy, és megöltek sok ártatlan civilt meg gyereket - majd ugyanezeket a képeket láthatjuk mellette, kivéve a katonai bakancsok képét.
Sajnos ez a háború. A fegyverek ölnek és attól mert aki kilövi a rakétát az az ellenségét akarja vele megölni, még nem biztos, hogy oda is fog betalálni.
Abba kellene hagyni egymás gyilkolását és akkor nem történne sem ilyen, sem másféle szörnyűség.
#12 Megmutatnád nekem idézettel és esetleg hozzá fűzött magyarázatoddal, honnan és miből vetted le azt hogy "szerinte Ukrajna támadta meg Oroszországot, a lerombolt lakóépületek, meg a halott civilek/gyerekek százai/ezrei mind-mind csak kamu"?
Mert abból a pár szóból és linkből nekem ez nem jött össze.
#17 Nem örülünk annak hogy emberek haltak meg értelmetlenül. Ezt te miért nem érted? Neked öröm a másik oldalon harcolók halála?
Attól mert tény az AZOV agresszivitása, az azovosok náci léte, még nem kívánjuk a halálukat.
Azért nem semmi, hogy te vagy az aki hű de nagyon európainak meg felvilágosult liberálisnak mondod/gondolod magad, közben nyiltan nácikat támogatsz és nem fogod fel, hogy aki nem ért veled egyet az szimplán magát a háborút nem akarja, benne bármilyen emberek halálát sem.
Újra össze kell csapnunk, 2 és fél pipás! Nem támogatok nácikat, és nem mondom magam európai liberálisnak. Nem értem, hogy egy háborús témában miért kell liberálisozni. A háború nem egy liberális dolog, nem babazsúr. Ukrajna nem a liberálisokért harcol, hanem saját magáért próbál védekezni. Amúgy, ha mindenképp valaminek sorolnom kell magam, akkor reagenista-atlantista konzervatív vagyok, ami k@rvára messze áll a mai liberalizmustól. Én is utálom az LMBTQ-t, meg a Pride-ot, az EU-t egy töketlen gittegyletnek tartom, de attól még utálom a szovjet-orosz imperializmust. Nem az oroszokat, hanem a hódító háborújukat nem kedvelem. Nem kedveltem Grúzia esetében sem, ahogy a Krím annexióját is elutasítottam, de attól még nem vagyok liberális. Az igazi liberális homlokon csókolná a csecseneket is, annyira pacifisták. Az igazi liberálisok még az amerikaikat is utálják. Azt kellene látni, hogy a liberálisok miatt gyengült le Európa, és mert Oroszország háborút indítani. A liberálisok simogatták az oroszok fejét, hogy legyen barátság, az európai liberálisok szolgáltatták ki teljesen Európa energiapolitikáját Oroszország irányába. Ők találták ki az eleve halottnak ítélt német ipar-orosz nyersanyag koperációt, ami látványosan megbukott. Az atlantista, vagy reaginsta konzervatív előre látta, hogy Oroszország nem fog a seggén megülni, amint erőre kap, támadni fog.
Az Azovról annyit, hogy sosem szimpatizáltam velük. A szélsőjobboldaliak Európa szerte viszont igen. A mély liberálisok mindig is hánytak az Azovtól. Az oroszpártiak pedig az azovosok pusztulására vágytak mindig is.
De hol itt a bizonyíték, hogy ott Azovos hadifoglyok voltak? Ez így csak bemondásra megy, és ne haragudjatok, de én alapvetően szeretem, ha több forrásból megerősítenek egy információt, és nem csak egy anonim telegram-csatorna a forrás.
Én azt látom a videóban, hogy pár emberi testrészdarab van szétszóródva egy lebombázott épület környékén. Ezek a tények. Arra már semmi közvetlen bizonyíték nincsen, hogy ez ott történt, ahol írják, akkor, amikor írják, az áldozatok azok, akikről írnak, vagy hogy a pusztítást melyik oldal végezte el milyen fegyverrel. Ezt a videót el lehet adni úgy is, hogy az ukránok sikeres rakétatámadást végeztek egy orosz parancsnoki központ ellen, úgy is, hogy az oroszok sikeresen lebombáztak és elfoglaltak egy ukrán Azov-bázist, és úgy is, ahogy írják, miszerint az ukránok HIMARS-al szétlőttek egy hadifogoly-tábort. Így könnyű propagandát gyártani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!