Örülnél ha holnap kitörne az atomháború?
Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 08:16
11/21 anonim válasza:
Szuper vagy, dunning-krueger man :D Magyarán összeszedtél az internetről "tudást" és most várod, hogy lealázzon valaki, aki tényleg ért hozzá. Javaslom, hogy az ELTE atomfizika tanszékére menj be, és kérdezd meg tőlük, tudod, ők értenek hozzá, te pedig nem. Az nem tudás amit így-úgy összeszedsz az internetről, és ami tetszik, azt megjegyzed, ami meg nem, vagy túl magas, azt ignorálod :D
12/21 anonim válasza:
18, ez pont olyan amikor végigment a virológus, hogy meggyőzze az utca emberét, hogy az oltás jó, valamint a vírus nem jó. Marika néniket, meg Pista bácsikat próbált oktatni, de azok okosabbnak érezték magukat annál aki elvégezte az orvosi egyetemet, és ez a szakmája :D Én csak egy mezei gépészmérnök vagyok, de imádom amikor próbálnak nem szakmabeliek okoskodni nekem a saját szakmámról, mert, hogy "azt olvastam az interneten hogy..." :DDD
13/21 anonim válasza:
Ezek szerint te ELTE atomfizikus vagy, és ezért állítod olyan magabiztosan, hogy egy hidrogénbomba pontosan úgy működik, ahogy Michael Bay filmekben látod :DDDDDDDDDDDD Ekkora kretént én még nem láttam, g-ci :DDDDDDD
14/21 anonim válasza:
Ha valaki öngyilkos akar lenni azt lehet atomháború nélkül is
Igaz gombafelhővel pazarabb a műsor
15/21 anonim válasza:
21
" és ezért állítod olyan magabiztosan, hogy egy hidrogénbomba pontosan úgy működik, ahogy Michael Bay filmekben látod"
Muti, hol állította ezt bárki is :D
16/21 anonim válasza:
Kettőnk közül te tartod magadat atomfizikusnak kisbarátom, nem én :DDDD Közben csak egy senkiházi vagy :DDD
17/21 anonim válasza:
Az adná meg a legutolsó, legvégső löketet, hogy azonnal, mindent hátrahagyva, a legnagyobb értékeimet magamhoz véve Nyugat-Európába költözzek.
19/21 anonim válasza:
Az atombombák okozta sugárzást (pár hét alatt elmúlik) és a lökéshullám pusztítását túl lehet élni vidéken, de valószínűleg a paksi atomerőműnek is annyi lenne onnan pedig elárasztanák a kárpát medencét a radioaktiv izotópok ami hamar elrákosítaná a túlélőket.
20/21 anonim válasza:
Nem fog kitörni
Felesleges aggódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!