Igaz, hogy Putyin rákós? Ha ez igaz akkor nagyobb valószínséggel indit Atomháborút?
Sok cáfolatot, meg hiresztelést olvasni de most egy friss hír szerint mégiscsak igaz [link]
Ha viszont gyógyíthatatéan beteg, akkor nincs vesztenivalója és atomháborút indíthat?
Rákós kútya!
Igen, akkor atomháborút fog indítani, így sugárterápiával kezeli a rákót.
Nem tudom megnyitni a megadott linket, így nem tudom, mi áll a cikkben.
Tudomásom szerint pajzsmirigyrákja van. Ez az egyik legjobb eséllyel gyógyítható rák. Tehát semmiképpen sem gyógyíthatatlan beteg. Ugyanakkor ilyen betegségek biztos nem befolyásolják, hogy atombombát használna-e.
Putyin már egyszer meghalt, csak harmadnapra feltámadt. Ezek csak az ujjáéledés mellékhatásai. Kiszivárgott információk szerint a vuhanban már rég kifejlesztették a rák gyógymódját és ezt használták Putyinon is. Leállítják a vérkeringést, miközben az agyat életben tartják és kriokamrákban megakadályozzák a test rothadását. Ezután a rákos sejteket lézerrel eltávolítják és egy SHC-281 nevű anyaggal pótolják a kiégetett sejteket. Amikor befejeződik az eljárás "feltámasztják" a beteget. A rángatózás és a beteg kinézet a krioállapot utóhatása.
Fäszságot én is ki tudok találni. :D
"Ha viszont gyógyíthatatéan beteg, akkor nincs vesztenivalója és atomháborút indíthat?"
És mit érne el vele? Saját és Oroszország sírját ásná meg ezzel a lépéssel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!