Mit gondoltok arról hogy a németek már ugrókötelezni oktatják a lakosságot hogy ne fagyjanak meg?
Ugrókötelezni tanítják a népet a nyugaton,hogy ne fagyjanak meg a télen.
Mit gondoltok,ez lenne a fejlett nyugat?
Gondoltam hátha...végtére is velük is előfordulhat. De akkor tévedtem. Hozzák a szokásos féreg hozzáállást.
8.-as én is végig olvastam a nemet cikket ugrokotelezest keresve de eredménytelenül. Majd mikor a magyarra mentem, rájöttem, hogy a fordításban van a kutya elásva.
Az első bekezdés úgy szól, hogy 2 puloverrel meg kis lepcsőzéssel (ami nyilván költői túlzás) túl lehet vészelni a telet. Aztán végig arról van szó , hogy bár kevesebb a gáz, de meg fogják oldani, maximum kicsit lesz hidegebb a lakásokban.
De addig is próbáljunk meg itt élők takarékoskodni. Illetve rá állnak a “zöld” házakra.
Hihetetlen, hogy képesek otthon vakítani a népet, ma egy barátnőm azzal írt rám, hogy nem félek e a téltől, mert a híradóba az ment, hogy karbantartás miatt kikapcsolták a fűtést és a németek rettegnek, hogy nem kapcsolják vissza.
Agybaj.
Jelenlegi árak mellett inkább otthon félnék az éhen halástól mintsem az itteni megfagyástól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!