Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kínában mennyire van jelen a...

Kínában mennyire van jelen a rasszizmus?

Figyelt kérdés

Mostanában olvastam pár cikket, ahol leírták, hogy ott tanuló afrikai diákokat rengeteg diszkrimináció ér a bőrszínük miatt és az is elterjedt, hogy primitív, agresszív embereknek állítsák be őket. Még olyan mosógép reklám is volt, ahol fekete ember tettek a gépbe és világos kínai szállt ki belőle. A fehér európaiakat ellenben nagyon szeretik, főleg a szőke, kékszeműeket.

Mennyire elterjedt ott a rasszizmus, mert nyugaton óriási port ver fel a BLM mozgalom, ellenben a világ más részein sokkal immunisabbak az ilyen témákra?

2022. júl. 10. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A távol-keleti országokban aszerint ítélik meg a külföldieket,hogy mennyire "dolgosak".

Kínában pár éve az állam teljesen betiltotta a woke kezdeményezéseket, amibe beletartozik például az lmbt is, azaz tilos az ilyen jellegű propaganda ott.

Van rasszizmus ott is.Az ujgur kisebbséget sem szeretik.

2022. júl. 10. 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Kínában magasabb az emberek IQ-ja, más a gondolkodás és a hétköznapi problémák is. Ott a BLM jellegű megélhetési csoportok hamar elhasalnak.

Az ujgurokról én úgy tudom, hogy egy részük konkrétan táborokba van zárva.

2022. júl. 27. 06:11
 3/3 anonim ***** válasza:
A kínai, egy elèggè kirekesztő, szinte rasszista nèp.
2023. márc. 26. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!