Az miért van, hogy külföldi ismerőseim nem értik amikor az egyre keményebb inflációról beszélek?
A sok ismerős csak azt felejti el elmondani, hogy több emberrel lakik egy lakásban és nem is szobát csak ágyat bérel.
"Minimálisak a rezsiköltségeim." Hát persze, csak nem fehér embernek való életet élsz.
Minimálisak a rezsiköltségei a németeknek,mert nem mindennap zuhanyoznak le.
A mindennapi fürdés náluk nem alapvető,és nem is megszokott,-ezt még hangoztatják is.Ez haszontalan,és nem is egészséges,ahogy én is halottam.
Ez kétségtelen a rezsicsökkentés egy érdekes módja.
Hogy mi a köze?
Ez:
Kinti fizetésből sokkal könnyebb kint venni ingatlant mint magyar fizetésből magyar ingatlant.
De ennek a numbeo-n is utána lehet nézni, aki nem hiszi.
Pl Budapesten már ugyanakkora négyzetméter árak vannak mint itt Hollandiában ahol lakom, míg a fizetésem négyszerese mint amennyit magyarba kerestem
25-höz/Venni nem könnyebb,csak bérelni.!!
Óriási különbség.
Egy normálisabb családi ház Németországban 300-350 ezer Euronál kezdődik.
Ez havi netto 2500-3000 Eur keresetet nézve is minimum 10-12 év teljesen félrerakott pénzt feltételez.Márpedig ki tudja a teljes jövedelmét mindíg félrerakni,mert akkor minek él? Sokkal több idő kellhet ott is.
Egy normálisabb családi ház Magyarországon pedig 200 ezer eurónál van.
És a magyar havi nettó 280 ezres médián fizetésből szerinted mikor jön ez össze?
A csok csak olyanoknak van, akiknek feleségük is van. Nekem Magyarországon meg sose lesz esélyem egy nővel se összejönni, mert fizikai munkás vagyok és Magyarországon lenéztek mindig is a nők emiatt "próbálkozz a kategóriádban lúzer" meg "nem azért tanultam, hogy egy senkivel összejöjjek" stb szövegeket mondtak állandóan. Itt kint meg ha csak egy egyszerű térköves vagy segédmunkás vagy akkor is emberként néznek rád, nem kell keménykedni bmw-kel meg a legújabb iphonokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!