Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hamarosan széteshet az európai...

Hamarosan széteshet az európai unió?

Figyelt kérdés
Totál más irányba megy minden mint mondjuk 10 15 éve. Fejetlenség amit művel az unió.

2022. júl. 2. 20:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
31%

"Nem eszünk többet, mint régen"

Komolyan, mindjárt rád szakad a mennyezet...

2022. júl. 2. 23:04
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

#20 Tényleg, ezt sose értettem.A zöldek miért nem kampányolnak azért, hogy sokáig használható termékeket árulhassanak csak, pont mint régen?Hogy hogy nem zavarja őket az, hogy jóformán mindent szándékosan 1-2 éves üzemidejűre terveznek, hogy rákényszerítsék ezzel a fogyasztókat a vásárlásra?

Ilyenkor nem baj a szemét?

Nekem van olyan működő, mai napig használatos hajszárítóm, ami alsó hangon 30 éves.Ma miért nem gyártanak már ilyen termékeket?Na nem mintha ne lennének rá képesek...

Aztán az miért nem zavarja őket, hogy mindenkit utazgatásra buzdítanak, szarért-hugyért repked minden hülye a fapados repülőkkel ide-oda a világban?

A magánrepcsis köcsögök miért nem zavarják őket?Az elit undorító, pazarló életmódja? Érdekes, háborúzni is mindig van pénz, csak arra nincs, hogy minimális életszínvonalon éljen az emberek többsége.

Azért sem hallom hogy szótemelnének a zöldek, amiért pl. Európában télen is lehet avokádót meg egzotikus gyümölcsöket zabálni.Ezzel van a probléma.

2022. júl. 3. 01:51
 23/27 anonim ***** válasza:
91%

22: ha akarnának tudnának gyártani olyat ami sokáig bírja.

De ilyen a piac, ebből van haszna a gyártónak, javítás árából majdnem újat veszel. Van működő Uranus tv-m kb 40 éves körüli, ha hihetünk az oldalnak:

[link]

Például: egy cég legyárt egy évben például 1000 mosógépet, kell ennyi, mert két év után gallyra megy újat kell venned. De ha legyártanák olyanra hogy bír 10 évet, akkor nem kellene 1000et gyártani elég lenne 100 db. Viszont akkor a gyár dolgozói létszámának lehet vagy 70%-át elküldenék. Ha minden gyárban hosszú életűre terveznének mindent lehet elég nagy munkanélküliség lenne.

Szerintetek ez az állítás mennyire állja meg a helyét?

2022. júl. 3. 10:58
 24/27 anonim ***** válasza:
#24 Szerintem meg a profit miatt mennek tönkre ilyen gyorsan a cuccok, nem azért, hogy legyen munka az embereknek.Az emberek nem számítanak.Eddig is tudtak mit dolgozni, ezután is meg lehetne oldani.
2022. júl. 3. 13:59
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

25: így van ahogy mondod, pont erről beszéltem vagyis ez lett volna a mondandóm

de nem, nem arra gondoltam hogy sok ember él a földön és legyen munkájuk ezért ilyen rövid életűre gyártanak mindent, csak mi lenne ha hirtelen átállnánk a hosszabb életű termékek gyártására?

2022. júl. 3. 14:36
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
#26 Értelek.Hát nem tudom mi lenne akkor, de akár lehetne fokozatosan is.Meg pl. mindig kitalálnak valami újdonságot is, sokan szeretik ezeket kipróbálni.Tehát ugyanúgy mehetne a gyártás, csak lenne aki mondjuk tudná a "régi" cuccait is használni mondjuk 3 év múlva is, és majd eldönti kell-e neki az új funkciós készülék.:D
2022. júl. 3. 14:43
 27/27 anonim ***** válasza:
Telefonra eddig sikerült rányúlni, hogy birja sokáig. Az elsö telefonom februárban dobta be az unalmast 9 év után. Jó párszor megúszott szerencsétlen, de birta a kiképzést. Jelenleg is olyan márkát használok.
2022. júl. 5. 19:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!