Ha ez a háború tényleg csak Ukrajna megvédéséről szól, akkor miért tervezgeti minden fejes már a 3. világháborút, nagy bőszen?
Érdekes ellentmondás. Egyre több és egyre durvább fegyvereket fosnak Ukrajnába a NATO-s nagyhatalmak, azoknak a vezető nagykutyái. Pont azok akik már a 3. vh-ra készülnek, és elkerülhetetlennek tekintik már.
De hogy jön ide a harmadik világháború? Nem arról van szó, hogy csak Ukrajnát akarjuk megvédeni és humanitárius célokból megy oda az a rengeteg fegyver?
Valami bűzlik a dologban.
És mi van akkor, ha küldik a fegyvert? Minden egyes kilőtt orosz tank/repülő és lelőtt orosz katona gyengíti Oroszország haderejét, ezzel a NATO-t előnyhöz juttatva. Persze, hogy viszik a fegyvert, hiszen nem a NATO-nak kell egységeket veszítenie.
Bár én már a háború elején bevonultam volna oda, legalább az ENSZ haderővel.
"Bár én már a háború elején bevonultam volna oda, legalább az ENSZ haderővel."
Hát te be, csak téged úgy vágtak volna ki onnan mint a macskát szarni.
Nem csak Ukrajna megvédéséről szól, mármint Ukrajna nem maga miatt fontos, hanem azért, hogy megállítsák az orosz terjeszkedést - amit tovább fog folytatni, ha elfoglalja Ukrajnát, nem fog leállni.
Ezért kell megállítani a ruszkikat.
Mert nem lehet megengedni, hogy egy putyin-féle hülye barom az atombombáival fenyegetve csak úgy elfoglalgasson országokat.
Ha ezt most megengedik neki, akkor mi akadálya lesz, hogy elfoglalja a következő és következő országot? És akkor Kína is miért ne foglalhatná el Taiwant, vagy Japánt?
Ha megállítják Putyint, lehet hogy abból harmadik világháború lesz, de ha nem állítják meg, akkor meg egészen biztosan az lesz.
"Mert nem lehet megengedni, hogy egy putyin-féle hülye barom az atombombáival fenyegetve csak úgy elfoglalgasson országokat."
Mért nem?
Mert ez nem Ukrajna megvédéséről szól.
Szerintem minden erővel azon vannak, hogy kirobbantsák....
Mert ha ez normává válik, akkor mindenki ezt fogja csinálni, és akkor az egészen biztosan 3. világháború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!