Oroszország Putyinnal tökéletes?
Figyelt kérdés
Putyin nélkül nem lenne Oroszország annyira egybenőttek?2022. jún. 28. 20:18
1/10 anonim válasza:
Nem tudom itt élek putriorbániában...nem vagyok olyan helyzetben hogy más nemzetről bármi féle véleményem legyen, pont annyit is számítana.
2/10 anonim válasza:
Igen, Magyarország pedig Orbánnal <3
3/10 anonim válasza:
Oroszország volt Putyin előtt is, és lesz utána is. Putyin nem egy kötelező kelléke. Sőt, van ami jobb lenne nélküle
4/10 anonim válasza:
"és lesz utána is."
Ennen nem vagyok teljesen biztos.
5/10 anonim válasza:
Lenin, Sztálin, Hruscsov, Brezsnyev, Andropov, Csernyenko, Gorbacsov, Jelcin. Hozzájuk képest azért valaki.
6/10 anonim válasza:
Ha azt a nyomorúságos, korrupt, szaetelepet tökéletesnek hívod, akkor persze, vele! Költözhetsz is
7/10 anonim válasza:
"Költözhetsz is"
Annyira nem hülyék, nem takarodik egyik sem, pedig mennyivel jobb lenne a levegő.
Hogy zokognának ezek, ha putyin sleppje kezelésbe venné őket, csak mert nem úgy léptek, ahogy azt kellett volna. :)
8/10 anonim válasza:
Le lehet pontozni, akkor is nekem van igazam. Rabszolgák.
9/10 anonim válasza:
Igazad? Putin Gorbacsovhoz képest maga a Sátán, te senkiházi 😅
10/10 anonim válasza:
ruszki land még putler nélkül is űbergáz,
hát még vele!
A sok primkó, baltával faragott arcú, sötét, krumpliszesz addikt barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!