A majomhimlő mellett, még ez is fenyegeti a
melegeket/biszexeket?
Figyelt kérdés
Mo-n meg azt hiszem az Eu-ban sehol sem beszélnek erről. Nem vagyok összeesküvés hívő, de nem lehet hogy vmivel szándékosan betegítik meg a melegeket és a biszex férfiakat? Mi történik a melegekkel, és a biszexekkel?
Ugye tudod, hogy nem csak a melegekre veszélyes a majomhimlőre, hanem mindnekire, aki gyakran váltja a partnereit?
2022. jún. 29. 16:16
2/29 anonim válasza:
egyenlőre csak a melegek mega bisexek vannak kitéve közvetlen életveszélynek,de majd meglátjuk,addig is azt tanácsololom h senki ne közösuljön bisexuális férfival vagy nővel mert veszélynek teszi ki a hetero embereket
2022. jún. 29. 16:18
3/29 anonim válasza:
Meg ott volt az AIDS is, valamiért az is náluk kezdődött. Nem véletlenül tiltja a legtöbb vallás a homoszexualitást, mivel nem csak erkölcsileg elítélendő, de veszélyes betegségek melegágya is. Tudom, hogy ezt nem pc kimondani, de a természet sem pc.
2022. jún. 29. 16:19
4/29 A kérdező kommentje:
1-es diszkriminatív volna kimondani az igazat mindkét esetben: csak köztük terjed. Pedig ez tény, nem pedig diszkrimináció.
2022. jún. 29. 16:23
5/29 anonim válasza:
Egyébként az megvan, hogy mind a majomhimlő, mind az AIDS harapással ésvagy étkezéssel került át állatról emberre, onnan meg szoros kontakttal terjedt tovább?
Most az, hogy a homoszexuálisok többet szexelnek mint a heterók az praktikai kérdés.
2022. jún. 29. 16:25
6/29 anonim válasza:
''Ugye tudod, hogy nem csak a melegekre veszélyes a majomhimlőre, hanem mindnekire, aki gyakran váltja a partnereit?''
Aha!
Még who is kimondta pár napja, a rendkívüli tanácskozáson, hogy főleg homoszexuálisok között terjed, akik gyakran váltogatják a partnereiket.
Azóta a média is kussol erről.
2022. jún. 29. 16:25
7/29 anonim válasza:
rosszul tudod 5ös az Aids ugy kezdett terjedni h egy elvetemult perverz meleg közösult egy majommal
2022. jún. 29. 16:27
8/29 anonim válasza:
#5: Az, hogy azért terjed a homoszexuálisok között, mert gyakrabban váltogatják a partnerüket, olyan szempontból teljesen irreleváns, hogy köztük terjed. Talán az egész hedonista homokos életmódot rohadtul nem kéne ünnepelni. Engem nem érdekel, hogy homofóbnak tartanak, utálom az olyan b*zikat, akik melegbárban minden héten mással k*ratják szét magukat. Undorító, és mint látható, veszélyes.
2022. jún. 29. 16:28
9/29 anonim válasza:
Szerintem elviszi a melegeket,ezt hívják karmának
2022. jún. 29. 16:29
10/29 A kérdező kommentje:
5-ös: a homoszexuális/biszexuális emberek többsége nem védekezik, és szabados életet él, és majomhimlős nőről még nem olvastam. De heteroszexuális majomhimlős férfiről sem. Lehet hogy vannak, viszont róluk én nem olvastam, csak azt, hogy finoman hangsúlyozzák hogy leginkább köztük terjed. Mekkora pofán verés lenne az LMBTQ-nak is az, hogy kijelentenék: csak a melegek és a biszex férfiak közt terjed. Tehát kizárólag meleg és biszex betegség. Nos, ezt egy liberális társadalom sem fogja kijelenteni, akkor sem ha igaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!