Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Balosok, tiszteletben kell...

Balosok, tiszteletben kell tartani az arab kultúrát és vallást most is, hogy LMBTQ zászlókat tilt be?

Figyelt kérdés

Illetve a szexuális kicsapongás minden válfaját.

[link]

2022. jún. 19. 14:18
1 2 3
 11/21 mindentudó99 ***** válasza:
74%
#1 Mit tanuljunk az araboktól azt hogy hogy kell megkövezni nőket? Egyébként Katar egy független ország saját törvényekkel. Aki oda megy tartsa be ha tetszik ha nem. Ha meg ezen háborogna a Fifa máskor ne ilyen helyen rendezzen vb-t. Európaikènt nyilván nem normális hogy ilyen törvények vannak ott. De akkor is be kell tartani
2022. jún. 19. 17:05
 12/21 A kérdező kommentje:

10: "cicuka" milyen válsazt hiányolsz?

Konkrétan fogadmazd meg.

2022. jún. 19. 17:33
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
17:05: Katartól eleve el kellett volna venni a VB-t, miután feketén-fehéren kiderült, hogy lefizették a döntőbizottságot.
2022. jún. 19. 18:13
 14/21 anonim ***** válasza:
34%
A válaszokból látszik, hogy sok itt a homár.
2022. jún. 19. 18:35
 15/21 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Akkor kell tisztelni egy ország kultúráját, ha te mész oda, ha ők jönnek ide akkor nekik kell alkalmazkodniuk az európaiakhoz, már ha itt akarnak hosszabbtávon is maradni.
2022. jún. 19. 19:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#12 igen, én is hasonlóan értettem, mint a 15-ös. Kulturális értékrend és kulturális értékrend között nem lehet sorrendet állítani, hogy az enyém többet ér, mint a tiéd. Ezért olyan opciót adni, hogy addig van rendben a saját értékrendszered, amég az enyémet nem bántja, értelmetlen. A vallással is ugyanez van. Nem lehet objektív sorrendet felállítani. A másiknak is megvan minden joga a vallásához, és nekem is az enyémhez. Viszont, ha olyan helyre megyek, ahol kisebbségben vagyok, és az a kultúra nem megengedő az én szokásaimmal szemben, akkor vagy én engedek, vagy elmegyek onnan. És ugyanez fordítva is igaz. Viszont. Ami ebben az esetben nagy különbség, az az, hogy egy ilyen világrendezvénynél hiába a helyi szokások mások, a rendezvény globalitása miatt engedékenynek kellene lennie. Vagy nem szerveznie ilyen eseményt.
2022. jún. 19. 20:43
 17/21 A kérdező kommentje:

#15 ezzel teljesen egyetértek.

A libsikkel az a baj, hogy teliüvöltözték a médiát azzal, hogy aki bármi szót emel az iszlám ellen, az "iszlamofób", igen, még külön szót is alkottak rá (mindenki valamilyen fób lesz nekik előbb-utóbb).

Most, amikor viszont arcon legyinti őket a valóság és olyan dolgokat tilt be ez a csodálatos iszlám, ami számukra szent (LMBTQ), akkor aztán valahogy rögtön megszűnik ez a nagy tolerancia. Hát nem érdekes?

2022. jún. 20. 00:52
 18/21 anonim ***** válasza:
35%
#17 ajánlom figyelmedbe a 16. Kommentet. Üdv, egy liberális
2022. jún. 20. 01:02
 19/21 anonim ***** válasza:
a liberális gondolkodásban az egyik (sok van) nonszensz, hogy azt hiszik mindenki úgy gondolkodik mint ők, pl. ha idejönnek az arabok,akkor ők is liberálisan gondolkodnak Pl. az lmbt ről.
2022. jún. 21. 09:21
 20/21 anonim válasza:

Ha vendégségbe megy az ember illik betartani a helyi szokásokat.

Amennyiben nem tetszik valami nem kötelező odamenni és nézni a liberálisok legalábbis ezt szokták mondani amikor LMBTQ felvonulást tartanak.

Persze most is kettős mércét alkalmaznak és majd azt mondják az arabok szégyelljék magukat amiért engedelmeskednek a prófétájuk tanításainak.

2022. jún. 24. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!