Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ez az LMBTQ karszalagos dolog...

Ez az LMBTQ karszalagos dolog nem kicsit nácis?

Figyelt kérdés

2022. jún. 9. 13:55
A kérdező szavazást indított:
Eléggé az
Van benne valami
Nem, ez tök más
33 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Mármint most miről van szó? Valamit linkelnél hozzá az olyan kevésbé informált embereknek, mint én?
2022. jún. 9. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Az egész liberális mainstream egyre nácisabb. A karszalag a legkisebb baj.
2022. jún. 9. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Hát ha az LMBTQ emberek haláltáborba viszik a heterokat, akkor gondolom hasonlíthat. Ha simán felvesznek egy karszalagot abban mi a náci?
2022. jún. 9. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
3as, a nácik sem azzal kezdték.
2022. jún. 9. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
#4 Melyik a náci dolog, megbélyegezni valakit, mert nem olyan, mint a többség, vagy felvenni egy karszalagot? Sok sikert a végiggondolásában.
2022. jún. 9. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Ha jól sejtem, a valódi kérdésed nem ez. Ha jól értem, úgy érzed, hogy a melegek elfogadását erőszakkal erőltetik rád, ez pedig egy fasiszta berendezkedésre emlékeztet téged.

Minden ideológia megítélése attól függ, hogy mit akarsz belelátni. Ha nemzetiségi oldalról nézzük a kommunizmus és a nácizmus egymás 180 fokos ellentétei, ha a tolerancia nézőpontjából, akkor egy és ugyanaz a kettő, csak más alapján szelektálnak. Ha az lmbtq mozgalomban a szexuális kisebbségek védelmét látod, akkor semmi köze a fasizmushoz, ha az ettől eltérő vélemények tiltását és büntetését, akkor végső soron bele lehet látni.

Igazából a lényeg a közös nézőpont megtalálása lenne, nem a saját erőltetése, mert a végtelen konfliktusok mindig azok, ahol mindenkinek igaza van.

2022. jún. 9. 15:00
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Tehát azt mondjátok srácok, ha két pasi, teszem azt magyar zászló alatt és nagy magyarországos pólóban smárol, és mondjuk a pride szót elhagyjuk és helyette, mondjuk valamilyen nem harcias nevü menetet adunk nekik, akkor az rendben van? Mert, ha igen, eskü szólok nekik, hogy békemenet cimén csinálják és akkor nem gáz
2022. jún. 9. 15:15
 8/10 MDaniel98 ***** válasza:
26%
Igazából mindegy, bármilyen ideológia általában arra törekszik, hogy az ő nézőpontját erőltesse rád, a szélsőségesen liberális, és a szélsőségesen konzervatív emberek között ilyen téren nincs különbség.
2022. jún. 10. 08:49
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

"a szélsőségesen liberális, és a szélsőségesen konzervatív emberek között ilyen téren nincs különbség."

Ez egy érdekes kérdés, van itt egy pici kavarodás. Szerintem amiből kiindulsz, az a magyar kormány politikai narratívája, amiben magát konzervatívnak, ellenfeleit liberálisnak szólítja, és ezzel azt sugallja, mintha ezek egymás ellentétei lennének.

Valójában a konzervatív ellentéte a progresszív, a liberálisé a fasiszta. Én pl magamat viszonylag konzervatív és erősen liberális embernek gondolom, és semmilyen ellentmondást nem látok ebben.

Pici megjegyzés: amikor a Fidesz azt kifogásolja, hogy Brüsszel politikai nyomása beavatkozás egy szuverén ország belügyeibe, liberális értékeket kér számon, míg az "unortodox gazdaságpolitika" szlogen progresszivista megközelítésre utal.

Egyébként ideológiai értelemben a szélsőségesen liberális valaki nem az, aki lenáciz, ha azt mondod a gyerekednek, hogy a fiúk dömperrel játszanak nem barbival. A liberalizmus szélsőséges változata szerintem az anarchizmus.

2022. jún. 11. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:
71%

T emit szívtál? :D a karszalag nem náci dolog

nácizmus meg az lmbt+ mozgalom között van egy nagy különbség, nácik népirtást akarnak, mi meg azt, hogy nyugodtan élhessünk. mi nem akarunk kiirtani senkit

2022. jún. 12. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!