Ez a Kirill pátriárka megvédése dolog azért dühíti ennyire az EU-s libsiket, mert félnek a kereszténységtől?
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 18:05
1/29 anonim válasza:
Nem a vallása miatt szankcionálták, hanem a Putyin-lakájsága miatt, szóval ez a kérdés teljesen értelmetlen.
2/29 A kérdező kommentje:
Szerintem az nem tetszik nekik, hogy egy keresztény ország kereszténységre hivatkozva védte meg. Az ilyesmi duplán dühíti a libsiket.
2022. jún. 3. 18:09
3/29 anonim válasza:
Nyilván az EU egy alapos jól megfontolt döntést akart véghezvinni amit Viktor megvétózott, nem értem Viktor miért nem áll a többség mellé.
Biztos okuk van amiért szankcionálni akarták Kirillt.
4/29 anonim válasza:
Orbán megvédte a rezsicsökkentést mega pátriárkát
Juj ettől nagyon megijedhettek nyugaton
Nem lennék a nyugat helyében most:D
vicc volt
5/29 Isti22 válasza:
Igen, a nyugati ballipsik annyira félnek a kereszténységtől, hogy az egész EU-ban Magyarországon az egyik legalacsonyabb a keresztények aránya. Vicces, hogy Orbánék akarják mindig kioktatni a pápát és a nálunk sokkal keresztényebb országokat kereszténységéből :D
6/29 anonim válasza:
Gondolom az eunak az a baja hogy Kirill a háború mellett van ha jól tudom, ennyi.
7/29 A kérdező kommentje:
#5: Nyugaton liberálkeresztények vannak már csak.
2022. jún. 3. 18:11
8/29 anonim válasza:
2: de éppen a kereszténységre hivatkozó védelem volt öngól, mert nem a kereszténysége miatt akarták szankcionálni, szóval rendkívül vérszegény érv volt ez
9/29 anonim válasza:
7: nálunk meg álkeresztények vannak kormányon, Orbánnak a vallás csak politikai eszköz a hatalomhoz, semmi más
10/29 anonim válasza:
Engem is dühít,ha ez a Kirill a háború mellet van akkor Viktor ne álljon ki mellette, semmi estre sem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!