Putyin ma „hadat üzent” a fél világnak?
Figyelt kérdés
Élég érdekes volt a beszéde, és nem igazán tudom, mire akart kilyukadni.2022. jún. 17. 15:24
11/17 A kérdező kommentje:
Forrással nem tudok szolgálni, mert nincs hozzáférésem a gyorsírók lejegyzéséhez, sem eredeti felvétellel nem rendelkezem.
Marad a bulvár:
2022. jún. 17. 16:42
12/17 MDaniel98 válasza:
Nem mondott szerintem most se semmi érdkeset.
13/17 anonim válasza:
10) szerencsés ember vagyok általánosságban.meg aztán úgy sem hal meg mindenki, olyan háború még nem volt.hiroshima és nagasaki is virágzik mint ahogy egész japán.
14/17 anonim válasza:
Vannak igazságok és csúsztatások is a beszédében.
Ki tudja, mi lesz a vége.
15/17 anonim válasza:
Remélem kiderül hogy végül csak avatar klón felvétel az összes ilyen miniszteri beszéd és a diktátorok csak elvannak kB. Mindent megmagyaráz ez a manipulált világ a foss média és a hazug emberek akik tapsolva felteszik. Remélem végük.
16/17 anonim válasza:
Kínának, Indiának, iránnak, libiának, sok dél-amerikai országnak tele van a hócipője amerikai észosztással. Ha most az ukrán konfliktus és a szankicók miatt ezek az oszágok az oroszokkal összefogva azt mondják hogy elég volt a régi gyarmartók és az usa uralmából akkor komoly fordulatok várhatóak a világgazdaságban és világpolitikában.
Ezek az országok együtt már elég komoly gazdasági potenciált jelentenek a világban.
17/17 anonim válasza:
#16: Egyetértek, bár most a katonai potenciál fog számítani. (Nekem már megvan a sírhelyem :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!