Mit gondoltok arról, hogy Putyin azt mondta olyat mutat a világnak amit még senki nem látott?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy valamilyen vírust dobnak a világra? Zombi lesz mindenki? :D kíváncsi vagyok mit gondoltok, mi lenne az amit még a világ se látott2022. febr. 26. 12:43
2/18 anonim válasza:
Ilyesmikre célozhatott, meg amit az első is írt, de ezek csak célzások és szerintem csak blöfföl.
3/18 anonim válasza:
Azt csak akkor, ha Ukrajnában valaki az útjába akarna állni. MPZ "küldünk katonákat is Ukrajnába az oroszok ellen, ha úgy alakul" nyilatkozata ennek türkében nem túl bölcs, lássuk be.
4/18 anonim válasza:
Huhh most valami csúnyára gondoltam a kérdés kapcsán, de nem írom le, mert tiltanának. 😂😂🤣 Kissé perverz lenne. 😂😂
5/18 anonim válasza:
Ezt arra mondta, hogy ha valaki beleszól a háborúba, akkor olyat tesz, amit még világ nem látott.
6/18 anonim válasza:
" Mit gondoltok arról, hogy Putyin azt mondta olyat mutat a világnak amit még senki nem látott? "
Lehet megmutatná a lomposát. 🤣🤣😂
7/18 anonim válasza:
A vírus, de az atom is előfordulhat.
8/18 anonim válasza:
Vírust bedobta az usa már, hol voltál 2 évig?
9/18 anonim válasza:
"Ezt arra mondta, hogy ha valaki beleszól a háborúba, akkor olyat tesz, amit még világ nem látott."
Élő adásban birkózni fog egy medvével félmeztelen? :D
10/18 anonim válasza:
Sajnos nem találom a cikket ami 2018-ról szól, talán az ukrán válság kapcsán. Ebben putyin úgy beszélt - és erre célozgatott angela merkel valamikor - mint egy őrült. Azt mondta, ha egy aggresszorral állna szemben (ami most épp ő maga) és megtámadnák a hazáját, akkor csak várna míg bevetnék ellene az atomot és utána ők is meglépnék ezt. Úgy beszélt, hogy míg ők a mennybe jutnának addig az ellenség azonnali totális vereséget szenvedne kínhalál közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!