Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Putyin azt mondta olyat mutat a világnak amit még senki nem látott?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy valamilyen vírust dobnak a világra? Zombi lesz mindenki? :D kíváncsi vagyok mit gondoltok, mi lenne az amit még a világ se látott

2022. febr. 26. 12:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Itt annyi a zombi, hogy egy ilyen vírussal csak felokosítaná őket XD
2022. febr. 26. 12:55
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

#1, nem valószínű, hogy blöfföl. Putyint 1 dolog érdekli, és az a tekintélye. Ha össze-vissza elkezdene blöffölgetni, akkor egy idő után nen vennék komolyan (mint a farkast kiáltó gyereket).

#3, teljesen fölösleges volt MZP nevét iderángatni; nem értem, hogy miért kell úgy csinálni, mintha egyedül rajta múlna, hogy Magyarország mit/kit küld Ukrajnába. Világosan megmondta, hogy NATO-tagként együtt kell működni a NATO-val, nincs ilyen, hogy „én nem tartom jó ötletnek, ezért nem küldök”. Ja, de mégis van; Orbán ezt játsza évek óta az EU-val; ha neki valami nem tetszik, akkor folyton szembemegy, de a lóvéért meg tartja a markát. Meg lehet ezt csinálni persze a NATO-val is, csak akkor azzal a lendülettel szépen kiraknának minket, majd elfoglalnának minket, hogy előbb legyenek itt, mint az oroszok.

2022. febr. 26. 12:57
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Ukrajnából megint Szovjetunio lesz.
2022. febr. 26. 12:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Atomot már látott a világ. És nem is piti virusrol beszéltem. Direkt kiemeltem, hogy amit a világ nem látott :D Putyin meg nem a blöffről ismert. Bár lehet, hogy atomra célzott erre, bár nem hiszem.
2022. febr. 26. 13:02
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Valami nagy gond lehet nála, az tuti...
2022. febr. 26. 13:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
14-es sima atomot, hidrogént meg hasonlókat látott, de lehetnek még más cuccok is pl kobaltbombát még senki nem látott....
2022. febr. 26. 13:04
 17/18 anonim ***** válasza:
96%
Atomot látott a világ csak nem mindegy mekkorát. Elmebeteg az ember és kész lenne lebombázni európát, hiába hallna bele az országa is, nem létezhet annyi bunker.
2022. febr. 26. 13:04
 18/18 anonim válasza:
Szerintem atomháborúra gondolt.
2022. febr. 28. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!