Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin: "Elmondok a világnak...

Putyin: "Elmondok a világnak valamit: nem a háború elől menekülnek. ők maguk a háború!". Igaza lehet?

Figyelt kérdés

Az orosz elnök megint kimondta mások helyett az igazságot?

Vlagyimir Putyin sokszor kimondott már olyan dolgokat, amiket az EU vezetői szándékosna nem mondanak ki, vagy sok esetben elhallgatnak.

Sőt, a merkeli gépezetnél az is előfordult már, hogyha valakai elmondta a teljes igazságot, akkor a munkája bánta, és hamar azt találta, hogy a médiahatalom teljesen ellehetetlenítette.

Putyinnak nem kell ilyesmitől félnie, mivel bizonyos értelemben nem része Oroszország Európának.

Sokak szerint talán Putyin az egyedüli vezető, aki a nagyhatalmak közül kristálytisztán látja a helyzetet bevándorlás ügyben.Most az orosz TV-nek tett egy interjút, amiben somindenre kitért, de az egyik legemlékezetesebb az a bevándorlásról alkotott véleménye volt.

"A bevándorlók nagy része nem a háború elől menekül, mert ők maguk is harcosok." - állította.

Legtöbbjük katona, vagy ha nem katona valamilyen fegyveres testületnek a tagja volt abban az országban ahonnan jön.

Legtöbben nem a háború elől menekülnek hanem ők maguk a háború és ezzel Európa a háborút importálja -mondta el az orosz elnök.

2022. jan. 28. 19:13
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
56 szavazat
1 2
 1/17 tobas ***** válasza:
32%
Gyerekek már megint én vagyok a béna és semmilyen idegennyelvű hírt nem találok erről.
2022. jan. 28. 19:25
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
Úgy nézem a hét témája a mit gondoltok Putyin idézetekről. Jövő héten lehetne mondjuk Shakespeare könyveinek az értékelése
2022. jan. 28. 19:26
 3/17 anonim ***** válasza:
76%

"A bevándorlók nagy része nem a háború elől menekül, mert ők maguk is harcosok.

Már bocsi de ezt nem most nyilatkozta Putyin hanem 2016-ban

[link]

2022. jan. 28. 19:29
 4/17 anonim válasza:
66%
Igaza van.
2022. jan. 28. 19:43
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

Igaza van! Ez a sereg okkal jön. Minden normailatás párti ember aggodalommal és gyanakodva figyeli.

Ez kb olyan, hogy van egy birkanyájad és nem messze farkasok ütnek tanyát, jó erős, kifejlett farkasok. Téged meg azzal nyugtatnak a kibicek, meg a szobatudósok, hogy nem kell féltened a birkáidat, mert a farkasok vadászni fognak majd, vadállatokra és nem bántják majd a birkáidat.

2022. jan. 28. 19:57
 6/17 anonim ***** válasza:
39%

Hibrid háború és a világ újra felosztása zajlik.

Oroszországot vádolják háborúskodással, míg eddig pont az USA amelyik bűnös háborúkat viselt eddig a II. VH óta

Persze az oroszok is kő keményen képviselik érdekeiket és oda fognak vágni ha már az ő szempontjukból muszáj.

2022. jan. 28. 22:40
 7/17 anonim ***** válasza:
83%

"A bevándorlók nagy része nem a háború elől menekül, mert ők maguk is harcosok."

ezt már több szakértő is állította

2022. jan. 28. 23:10
 8/17 MDaniel98 ***** válasza:
75%
Nem tudom miért most hozakodnak elő évekkel ezelőtt készült Putyin interjú-idézetekkel, de ilyet valóban mondott, és szerintem igaza van.
2022. jan. 31. 08:16
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
teljesen igaza van. majd meglátjuk ha az euba bejönnek a bevándorlók és már elég sokan lesznek majd elkezdenek tüntetni meg háborúzni hogy mostmár miénk a hatalom
2022. márc. 3. 15:55
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"ezt már több szakértő is állította"

Én sem Putyintól tudom. Mindenesetre igaz.

2022. márc. 22. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!