Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin tényleg megháborodott?

Putyin tényleg megháborodott?

Figyelt kérdés

[link]

Ha megtámadják Litvániát akkor a NATO-nak üzennek hadat.

Ennyire nem fél Putyin, hogy a NATO-val kekeckedjék?

Ennyire szereti emberek ezreinek a halálát szemlélni? Nem volt elég Ukrajna? Csak Mariopoloban a civil áldozatok száma több mint 20 ezer.

Én a kis embereket sajnálom, akik soha nem hoztak nyelvtörvényeket, soha nem nyomták el a kisebbséget. Csak élni akarnának békében.

Még egy kérdés. Ha esetleg ez háborodott Putyin elvtárs neki megy a NATO-nak, az kb VH3?

Érdekel kinek mi a véleménye/meglátása a témában.

Jó magam mindig is útáltam a politikát, de ezek már olyan színtű dolgok amikre én is felfigyeltem.

2022. jún. 11. 01:22
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
A függetlenség elismerésének visszavonása nem egyenlő a támadással. Diplomáciai jelzés.
2022. jún. 11. 01:44
 2/10 A kérdező kommentje:

Ahogyan az történt a Luhanszki és Donyecki népköztársaság esetében is?

Február 23. Putyin aláírja, hogy el ismeri a két új államot.

Február 24. Putyin bejelenti, hogy különleges katonai hadműveletet indított Ukrajnában, mrlynek célja Ukrajna demititrilzálása, a nácítlanítása, valamint az Ukrán politikai vezetők lecserélése, és az eddig elnyomott Orosz ajkú donyeck medence felszabadítása.

Ha jól emlékszek, egész pontosan így jelentette be:

" A mai napon különleges katonai hadművelet megindításáról döntöttem a donyeck medencében... "

Már a bejelentésében hazudott Putyin, hiszen nema donyeck medencében indított hadműveletet, hanem Ukrajna 3 pontján.

A lényeg, hogy a két új állam elismerését követőn indúlt el a katonai agresszió.

2022. jún. 11. 01:54
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Esze ágában sincs megtámadni a Litvánokat, ez csak egy szimpla politikai izmozás nem több.
2022. jún. 11. 03:18
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
NATO? Nézd már meg egy térképen, hogy mennyien támogatják? Na akkor látod, hogy a többség pont nem velük van.
2022. jún. 11. 05:14
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Litvánia uganúgy a Szovjetunió szerves és elidegeníthetetlen részét képezi mint Ukrajna. Mi ezzel a gond?
2022. jún. 11. 07:27
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Vlagyimir "Szó szerint Hitler" Putlerovics Putyin megőrült, meghal nemsokára, rákosskizofrénparkinsonos, halálan van, Slava Urkajinyi éljen Kijiv Transzelleme, Lvivpride2022, Zelenszkij rabbi a hősöm.
2022. jún. 11. 12:27
 7/10 anonim válasza:
48%
Tudod két dologgal lehet bekerülni a történelemkönyvekbe. Adsz valami világnak vagy ha erre nem, vagy képes pusztítod azt. Hát Putyin barátunk sajnos csak az utóbbira képes és őszintén bevallva egy normális ember nem akarja elpusztítani saját gyermekeinek jövőjéhez való jogát pár határvonal miatt.
2022. jún. 11. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én meg vagyok döbbenve,hogy embereket mennyire lehet az orruknál fogva vezetni.Már számtalanszor ezerszer kiderült hogy mindkét oldal nyomja a fake newseket.Utólag kiderültek rendre ezek a firkásztrükkök,hatásvadász nyilatkozatok.Ennek ellenére még mindig ott tartunk, hogy ráugranak egy-egy totál bulshitre az emberek,és készpénznek vesznek mindent,anélkül,hogy csak kicsit hasznánák a fejüket.

Vegülis ezért van az a mondás hogy a médiának hatalma van.

Szerinted megtámadja Litvániát?

Gondolkozz már kérlek!

Ezzel az ukrán mizeriával is eleg baja van.Örül,ha valami elönnyel kiszáll belöle!Ha egyáltalán gyözelem lesz a Danbasz,aminek eleg súlyos ára van már most is mindkét részröl.Hova támadna már meg Nato országot?

Es a Nato se fogja megtámadni Oroszországot.Telejesen irrális a felvetés.

Jah persze -"mert senki se gondolta h megtámadja Ukrajnát"

Csakhogy ez nem érv.Mivel sokkal több a valótlanság a mérlegen mint a reális elmélet.

2022. jún. 12. 10:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha Putyin tényleg fontolgatná, hogy megtámad egy NATO tagállamot, akkor biztos vagyok benne, hogy valaki a Kreml-ben elteszi őt láb alól. Állítólag már a Kreml-ben is egyre nagyobb az aggodalom, hogy Putyin tényleg paranoiás. Nem fog megtámadni semmilyen másik országot, mert már Ukrajnával sem bírnak.

Mellesleg pár hete ismerte be az orosz katonai vezetés, hogy a NATO ellen semmi esélyük nem lenne. Biztos vagyok benne, hogy ezzel Putyin is tisztában van.

2022. jún. 12. 12:03
 10/10 anonim ***** válasza:

"amely indítványozza, hogy vonják vissza Litvánia függetlenségének elismerését"

Ezzel csak az a probléma, hogy Litvánia a Szovjetuniótól vált függetlenné, és nem Oroszországtól, a Szovjetunió meg már kb 30 éve a múlté. Maga Oroszország is előbb nyílvánította ki a kilépését a Szovjetunióból, mint Kazahsztán például (ezáltal 4 napig Kazahsztán volt tulajdonképpen az egész Szovjetunió).

Jelen helyzetben ha Oroszország visszavonná a függetlenség elismerését, akkor sem történne semmi, azt leszámítva, hogy semmilyen diplomáciai kapcsolat nem lesz a 2 ország között. Ez a terv nem "mesterterv", hanem egyszerűen egy b@szott nagy ostobaság. Attól, mert most hivatalosan nem ismernék el Litvániát független államként, attól még ugyanúgy EU meg NATO tag marad, amit a NATO megvéd.

Oroszországnak esélye sincs a NATO ellen, ráadásul Kalinyingrádot Litvánián és Lengyelországon keresztül lazán blokád alá tudnák vonni, és ott állomásozik az egyik legnagyobb orosz hadiflotta, plusz nukleáris tölteteket is tárolnak ott.

Egy NATO tagállam megtámadását Putyin már nem tudná semmivel sem "legitimálni", és ezt már szinte biztos, hogy a körülötte lévők sem néznék ölbetett kézzel. Oroszország már 1 országgal sem bír el, nemhogy 30 másikkal...

Ha Putyin őrült is, akkor sem hülye.

2022. jún. 12. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!