Orosz-Ukrán háború vége mi lesz?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 14:05
A kérdező szavazást indított:
Oroszország nyer! és ukrajnából vodka gyár lesz!
Ukrajna nyer! *aztán Zelenszkij felébred*
3 Csillágháború ahol bartos lesz a legnagyobb mészáros és a legdurvább legenda!
Földönkívüli támadás fog véget vetni a háborúnak! ami abból indul hogy a telekom nem engedte hazatelefonálni E.T.
NiNcS iS hÁbOrÚ cSaK a MéDiA mOnDjA eZt!!44!!!!444!!
28 szavazat
1/23 A kérdező kommentje:
Én szerintem a második és a negyedik nameg az ötödik az elsővel és a harmadikkal igaz!
2022. jún. 10. 14:06
2/23 anonim válasza:
A vodka gyár nem hangzik rosszul, de bízunk benne, hogy mindketten veszítenek, és területeiket önként és feltétel nélkül átadják nekünk.
3/23 anonim válasza:
Egyszerűen nem tartom elképzelhetőnek hogy az Oroszok nyerjenek.
Ha, tegyük fel hogy ez megtörténne, akkor a "nyugat" már odáig menne a szankciókkal, hogy azt is szankcionálnák aki nem lenne hajlandó.
5/23 anonim válasza:
Unatkozol, kérdező? menj inkább tanulni, még nincs vége a tanévnek
6/23 anonim válasza:
#3: Egyelőre Moszkva teljesen sértetlen, és semmi nem utal arra, hogy pikk-pakk Ukrajna le tudná igázni Oroszországot. Nulla ellentámadás történt. Pusztán a terület mérete miatt gyakorlatilag elképzelhetetlen. Még a legerősebb atombombából is megszámlálhatatlanul sok kellene, hogy pl. Szibériát egy kietlen vidékből egy másik kietlen vidékké tedd...
7/23 anonim válasza:
Mi a kérdés? És miért bässzátok szét ezt a kategóriát a baromságaitokkal?
9/23 anonim válasza:
A világ megtapasztalhatja a legendás szovjet életszínvonalt.
10/23 anonim válasza:
Szerintem Oroszország győz, de: az USA nem fogja hagyni, szóval szerintem nincs megoldása a háborúnak:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!