Ha Putyin totális közönnyel szemlélte volna Ukrajna nyugati pálfordulását, akkor milyen jövő várt volna Oroszországra?
Csupán fikció, de tegyük fel, hogy:
* 2014-ben az oroszokat totálisan hidegen hagyják a Majdani események
* 2014-ben eszükbe se jut, hogy megszállják a Krímet
* Nincs Dombasz-i lázadás és most semmi háború nem lenne
* Ukrajna folyamatosan közeledik a NATO tagsághoz (most tekintsünk el a magyar vétótól)
10-20-50 éven belül mihez vezetett volna ez az orosz közöny és mit eredményezett volna?
Szerintem az lett volna, hogy az USA (nem nyíltan, mert ahhoz mindig is gerinctelenek voltak), hanem titkosszolgálati módszerekkel beszivárogva Oroszországba, eljátszották volna azt a bomlasztást, amit Ukrajnában csináltak 2014-ben. Lett volna rá nyilván alany a ruszkik közül, akinek már tele a töke az ottani rendszerhez, szóval bábot azt találtak volna. Lett volna kamu lázadás szítás, kamu ez meg az, kamu "népszavazás", és máris usa bábkormány ült volna Moszkvában. (Volt erre némi előzetes próbálkozás, hogy ne mondjam, Navalnij ügy, csak aztán nem jött be.)
Nehogy azt higgye valaki, hogy usa megállt volna Ukrajna keleti határánál. Csak ők szépen, módszeresen, belülről bomlasztva, hogy ne mondjam, hogy milyen módra tették volna ezt, mert akkor kimoderálnak innen.
Az a baj a ti fejetekben hogy mindjárt Magyarország is veszélyben lesz, és ki kell lépni az unióból, és Oroszország mellé állni, hogy együtt megfékezhessék a sátánista demokrácia térnyerését.
Emberellenesek vagyok.
Az emberi faj árulói szerintem.
Én nem gondolom úgy, hogy ostobaságot írok, de mindenkinek lehet véleménye.
Viszont te tényleg azt gondolod, hogy usa megállt volna Ukrajna keleti határánál? Akkor miért telepített oda rakétákat, Moszkvára irányítva?
A világon mindig usa keverte a szart, szított háborúkat, nekik ez lett volna a következő beszivárgás.
9
Őket meg a zsidógyíkemberek irányítják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!