Putyin: Tíz év múlva jobban fogunk élni? Na és hol lesz Ő MAGA addigra? mert az élők sorában sem....
2022. jún. 10. 08:25
1/9 anonim válasza:
Legalább Nostradamusnak, vagy Orbán Viktornak kell lenni, hogy ezt tudjuk, én egyik sem vagyok
2/9 anonim válasza:
Te valami jós vagy? Putyin 70 éves,Biden 80
3/9 anonim válasza:
Putyin már meghalt, de most jobban van.
Néha a robot dublőre helyettesíti amit egy hörcsög irányít.
4/9 anonim válasza:
Szerintem pont ezt fogja Orbán is mondani: 10 év múlva jobban fogunk élni
5/9 anonim válasza:
#3 Mint ahogy múlt héten az Origó megírta, hogy Putyin rákos volt, lábon kihordta de már jobban van. Vicc.
6/9 MDaniel98 válasza:
Az mindegy, attól még lehet igaza. Bár a jelenleginél nem nehéz jobb körülményeket biztosítani...
7/9 anonim válasza:
Egerben visszavertük a törököket.
De azért ez nem azt jelenti hogy te meg én ott voltunk.
Nem tom másként megmagyarázni mert kell hozzä némi általános iskolai készség.
A mi,azaz a magyarok vertük vissza öket,a törököket.Ha ugy tekintesz a magyarságra hogy egy idön ätívelö etnikai közösség,aminek te is ,én is a tagjai,részei vagyunk.
8/9 Jeffrey Spender válasza:
Gorbacsov 91 éves, Putyin is élhet 20 évet.
9/9 anonim válasza:
Putyin alapból nagyon jó karban van, az ilyet nehezebben teríti le a rák meg ilyen nyavaják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!