Most hogy az Ukrán hadsereg ilyen sikeres nem féltek ettől?
Csak rádnyom egy embargót ha nem úgy viselkedsz ahogy neki tetszik és éhendöglesz mert a környező országokra is rákényszeríti az akaratát. A végeredmény ugyanaz.
Az oroszok évek óta mondják hogy baj lesz ha nem állnak le a ba.sztatással. Senki sem hitte el nyugaton. Most meg néznek bambán hogy mi történik.
#13:
"Most meg néznek bambán hogy mi történik."
Ezt nem tartom jogosnak. A nyugati országokra valóban jellemző, hogy csak bambán néznek, de ebben az esetben szerintem meglepően határozottan és gyorsan léptek fel.
Zelenszkij szerint is haldoklik a hadserege.
Agyhelyen rakétázzák őket az oroszok.
„Most meg néznek bambán hogy mi történik”
Ki is mondta azt, hogy azt még egy hülye is tudja, hogy az oroszok nem fogják megtámadni Ukrajnát?
Meg ki mondta azt, hogy 0rbán urunk a béke arkangyala, mert egyszemélyben lebeszélte Putyint, hogy ne háborúzzon?
De nyilván az amcsik az idióták...
Ezt én is reális veszélynek tartom, az ukránok képesek erre. És nem, a NATO nem fog megvédeni, tessék lássék fogja végezni a dolgát, de hagyni fogja Magyarországot a sorsára, mint az ENSZ csapatok Jugoszláviában. A döntő pillanatokban sosem voltak ott. A NATOnak és az EUnak is a bögyében vagyunk. Orbán nem véletlen fegyverkezik, csak nem tudom mennyi esélyünk lesz a harceddzett, kegyetlen ukrán katonák ellen, a magyar fiataloknak. Nem sok.
Ukrajna annyi fegyvert kapott most, hogy egyszerűen esélytelenek lennénk ellenük, amúgy is, de így főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!