Átlagemberként hogyan érhetem el, hogy felkerüljek az ukránok halállistájára?
Figyelt kérdés
Olyan patináns nevek mellé, mint Kissinger, Orbán, Bayer,Trump stb....
Mit kell tennem sima átlagpolgárként Magyarországon
#Orbán Viktor #Halálista #Bayer Zsolt #Henry Kissinger #Visszatérés a halálból #Volodimir Olekszandrovics Zelenszkij
2022. jún. 6. 21:09
1/14 anonim válasza:
Ezt az ukrán halállistát egy 12 éves ukrán kislány írja önszorgalomból....küldj neki egy levágott fejű maciról egy képet, és lehet felkerülsz.
2/14 anonim válasza:
Felfestesz gy Z betűt a harckocsidra és kimész hozzájuk turistulni.
3/14 anonim válasza:
Menj ki tüntetni a nagykövetség elé.
4/14 anonim válasza:
Bacd át pár ukrán cigicsempész fejét. Nem hogy felkerülsz, gyorsan végre is hajtják rajtad.
5/14 anonim válasza:
Barátkozz Orbánnal.
Ez a legjobb esély.
6/14 anonim válasza:
Kérd meg az ukrán nagykövetet. A Bayer-showban Bayer szó szerint kerte hogy tegyék fel, és 12 óra alatt meglett.
Bár ebből következik hogy az ukránok nézik a Bayer showt. És az ukran nagykövet tényleg kitudja ezt járni.
Amúgy én is gondolkodom rajta. Mesélhetném az unokáknak majd hogy micsoda ellensége voltam a náciknak.
7/14 MDaniel98 válasza:
Kezdj el olyan dolgokat mondani a lehető legszélesebb közönség elött ami nem tetszik nekik, és állj ki azok mellett kik már rajta vannak a halállistán.
10/14 anonim válasza:
Menj egy táblával a Budapesti Ukrán nagykövetség elé, és írd rá ezt a táblára: Да здравствует Путин, Смерть Украине! ,, Éljen Putyin, Halál Ukrajnára!" -lehet hogy így felkerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!