Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az már nem önmaga paródiája,...

Az már nem önmaga paródiája, hogy egyes nyugati országokban betiltották a Z betűt?

Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 08:27
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
11%

#20 Az a baj, hogy a külföldiek véleménye - ha negatív - akkor tőletek, a hozzád hasonlóktól származik, akik hazudnak reggel, éjjel meg este.

Nem csoda ha rossz a megítélésünk, amikor minden rosszat összehazudtok rólunk, ahogy most te is tetted.

2022. máj. 17. 09:56
 22/37 anonim ***** válasza:
46%

@09:56

igen, mert a külföldieknek semmi más információs forrásuk nincs csak a "hazaáruló lipzsyk ajvékolása". Remélem ezt te sem hiszed el komolyan.

😂😂😂

Kim Dzsong Un meg az észak-koreai rezsim is tutit valami ilyen demagóg bullshitelést nyom, hogy Észak-Korea amúgy egy virágzó jóléti állam, sőt ők Ázsia svájca, csak hát az a csúnya csúnya nyugati propaganda lehúzza őket.

2022. máj. 17. 09:59
 23/37 Dzsonszi ***** válasza:
67%
#22 Hát én nem egyszer olvastam a gyakorin itt, hogy egy-két haladár azzal büszkélkedett, hogy vagy letagadja külföldön, hogy magyar, vagy elmondja mennyire romlott állapotok vannak itt, aminek köze nincs a valósághoz. De pl Uniós szinten a problémák jó részéért az itteni balos politikusok is okolhatók, akik mindennek elhordják az országot (lásd Momentum, egyik nap letagadja, másik nap közli, hogy ő rendszeresen informálja az Uniós politikusokat) és emiatt alakul ki bennük egy kép.
2022. máj. 17. 10:04
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Aki kitalálta, ilyen pofát tudok elképzelni mellé :D

[link]

Youtubon vannak csatornák amikor Oroszországban járókelőket kérdeznek meg erről, nagyobb részük ezen csak nevet.

Ez olyan óvodás, "nem leszek a barátod" duma.

2022. máj. 17. 10:26
 25/37 anonim ***** válasza:
20%

#22 Pontosan ez a lényeg, hogy ti kitaláltok valamit, a külföldi médiában ezt terjesztitek és emiatt van azok között rossz kép Magyarországról akik csak ebből tájékozódnak.

Akik meg máshonnan is tájékozódnak és eljönnek ide, azoknak meg a valóság teljesen más képet mutat.

Pont emiatt lett Budapest a népszerű város a turisták között Európában és akik valóban jártak is itt az országban, azok látják a különbséget a valóság meg az általatok kreált hazugságok között.

2022. máj. 17. 10:47
 26/37 anonim ***** válasza:
6%
25ös, annyival egyszerűbb lenne, ha ezt nem külföldön kellene kiabálnunk, hanem lenne érdemi párbeszéd a kormánnyal és szóba állnának azokkal is, akikkel szemben törvényeket alkotnak!
2022. máj. 17. 10:48
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

#26 Mindenkivel szóba állnak. Nem alkotnak törvényeket mások ellen.

Miért kell megint hülyeségeket kitalálni?

2022. máj. 17. 11:01
 28/37 anonim ***** válasza:
60%
Hát, speciel engem senki sem kérdezett meg egyik alkotmánymódositáskor, vagy a választási törvény átirásakor sem, pedig ezek rám is tartoznak! Tudom, hülye vagyok
2022. máj. 17. 11:11
 29/37 Dzsonszi ***** válasza:
19%
#28 De kikkel szemben hoztak törvényt? Látod pont emiatt írjuk, hogy hülyeségeket terjesztesz, akkor nevezd már meg légyszi kik vannak úgy elnyomva itthon.
2022. máj. 17. 11:13
 30/37 anonim ***** válasza:
24%

Rendben, velem szemben módositották egyoldalúan az alkotmányt és a választási törvényt.

Én nem adtam senkinek se felhatalmazást erre és senki sem kérdezett meg. Csak elszenvedője vagyok a törvénynek.

2022. máj. 17. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!