Miért van ekkora diktatúra a nyugati országokban?
Nem szidalmazom őket, vagy ilyesmi, de olyan furcsa nekem, hogy mindig ők vannak példaként felhozva, de én éltem ott és láttam hogy mi megy, ez nekem puszta diktatúrának tűnik ami ott megy. Minden áron, erőszakkal, vagy súlyos pénzbirságokkal, de betartattják a szabályokat, de már olyan szinten hogy nekem ez teljesen elnyomásnak tűnik... És az emberek azért "viselkednek", mert félnek a következményektől. Míg itthon minket úgy emlegetnek, hogy xarunk a szabályokra, meg ilyesmi, ami valahol lehet hogy igaz is, de azért itt sincs anarhia, csak valahogy a saját nézeteinket vegyítjük az előírt szabályokkal, szóval nekem sokkal szabadabbnak tűnik Magyarország.
Ti mit gondoltok erről? Inkább beállnátok a sorba, csak hogy anyagilag jobb életetek legyen, vagy maradnátok itt és kevésbé jó anyagi élettel, de szabadabban élhessetek? A politikát most hagyjuk, mert lényegtelen...
Szóval neked az a diktatúra, ha a meghozott szabályokat betartatják...az van, hogy a diktatúra az mást jelent...
A szabályok, alapvetően sehol sem úgy működnek, hogy csak akkor kell betartani, ha egyetértesz velük, mert ha így működnének eléggé csúnya világunk lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!