A világon melyik országokban van jelenleg diktatúra?
Venezuela
Azerbajdzsán
Szíria
Korea
Kína
Oroszország
Fehéroroszország
Törökország
Magyarország
USA, Svédország, Nagy-Britannia, Németország.
Ezeken a helyeken Liberális Diktatúra van (ellentmondásosnak hangzik, de nem az), ha nem az SJW-k ideológiái szerint cselekszel, ellehetetlenítenek.
Ezzel szemben Magyarország, Oroszország, Kína szerintem nem diktatúra. Igen, tilos a Pártnak ellenkezni, de ezeken kívül a Férfi Férfi, a Nő, Nő. Az ókori Egyiptomban, Periklész Athénjában, vagy Mátyás Magyarországán is volt legalább ennyi "korlátozás" - vagy inkább racionális értékrend, mégis az átlag ember boldog lehetett, és a Jövő is biztosítva volt.
Most ha úgy veszik a srácok ahogy akkor majdnem mindenhol :D
Egyébként van egy úgynevezett választás,ott az nyer aki többen szavaznak,legközelebbin meg lehet voksolni
Egyébként,ha a diktatúrát nem átvitt értelemben használjuk hanem a jelentése szerint akkor is sok esetben nehéz eldönteni hol a pont,ez szerintem egy viszonylag jól szemléltető térkép
6-os vagyok
Viszont a térképhez is annyit,hogy ez is relatív
Bolsonaro pl sokaknak már diktátor szint hiába ért el Brazília viszonylag jó besorolást
-Észak-koreában totális diktatúra
-Kínában inkább már kőkemény piacgazdaság, viszont ott is megmaradtak a diktatúra egyes elemei
-Fehéroroszországban hivatalosan nincs, bár elég sok a véletlen és az is hogy lassan 30 éve ül a trónon egy senkiházi
-Oroszországban demokrácia van, csak a semmirekellő ellenzék körében túl sok "véletlen" történik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!