Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek elkerülhető még a...

Szerintetek elkerülhető még a III. világháború?

Figyelt kérdés
Az előző két világháborúnál ugyanilyen volt a helyzet… Nyilván most közbeszólnak az nukleáris fegyverek, de ilyen vezetőkkel én már semmin sem lepődnék meg.
2022. máj. 15. 20:37
A kérdező szavazást indított:
Nagyon úgy néz ki, hogy elkerülhetetlen
Még elkerülhető
30 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Igazából azt kellene elöször tisztázni, hogy mit értünk pontosan világháború alatt.

Szerintem már most is az van.

2022. máj. 15. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs. A kérdező totális, megsemmisítő háborúra gondolt. A mostani sem megsemmisítő. Az oroszok sokszor említik ezt a "különleges katonai hadművelet" dolgot a tények pedig azok, hogy jóformán csak a szovjet technikát vetették be, teljes légierő nélkül. Az oroszoknak pedig van légi erejük és modern technikájuk. Nem tudni miért nem használják. Ezzel szemben a nyugat pumpálja a csúcs high-tech amerikai fegyvereket az ukrán civileknek. Én konkrétan nem értem, hogy mi történik.

De a 3.vh-tól elég messze vagyunk. Még, ha egy nato országot is megtámadnának még akkor sem biztos, hogy lesz atom háború.

2022. máj. 15. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elkerülhető lenne, de ezek össze fogják hozni. Addig bsztatják egymást, míg vki meg nem nyomja a gombot. Eleve semmit nem változott az emberiség, csak komolyabbak lettek a fegyverek. Aztán ott van a hatalmas ego, ami a vezetőkben még nagyobb. Komoly gazdasági mozgatórugói is vannak a háborúnak, mindig is voltak. És a sok fegyvert is el kell adni, ki kell próbálni. Az alap dolgok semmit sem változtak a középkor óta.
2022. máj. 15. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
A kérdés, hogy mennyi időn belül
2022. máj. 15. 21:25
 5/8 felkelhetetle ***** válasza:
100%

Egyetlen dolog miatt nincs még világháború, az pedig a nukleáris fegyverek.

Lehet szidni a nukleáris fegyvereket, de ennek köszönhető, hogy még nem irtottuk ki magunkat, akármennyire is paradoxnak hangzik.

2022. máj. 15. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lesz 3. vh az tuti. De nem most. Ez a konfliktus le fog csengeni.
2022. máj. 16. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy 2020 márciusában kikiáltották a „világjárványt”, úgy bármikor csinálhatnak világháborút is. A főáramú média ismét propaganda-üzemmódba kapcsol, és már kész is.
2022. máj. 16. 01:29
 8/8 MDaniel98 ***** válasza:
Igen.
2022. máj. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!